Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,56 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,93
Pirkt
Identifikators:685470
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas ir denaturācija?
Olbaltumvielu denaturācija –process, kurā dažādu fizikālo un ķīmisko faktoru iedarbībā olbaltuvielas zaudē savu raksturīgo uzbūvi un īpašības.
Molekulu uzbūves maiņa denaturācijas procesā
Denaturācijas laikā notiek augstāko struktūru izjaukšana(kvartārā, tercālā,sekundārā) līdz primārajai struktūrai.
Tā ir atgriezeniska,ja nav skarta primārā struktūra, mainot struktūru tikai uz laiku, piemēram, ilgviļņi.
Denaturācijas izmantošanas procesi:
Ēdiena gatavošana
Vīna pagatavošana
Medicinisko preparātu veidošana
Un citi
Vīnu pagatavošana
Denaturācija spēlē svarīgu lomu vīnu pasterizācijā ar raugu.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,88 €
Materiālu komplekts Nr. 1134838
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Olbaltumvielu denaturācija”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/685470

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties