Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,99
Ietaupījums:
0,44 (11%)
Cena ar atlaidi*:
3,55
Pirkt
Identifikators:474125
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Olbaltumvielu fizikālās īpašības

Olbaltumvielu ķīmiskās īpašības
Olbaltumvielām raksturīga hidrolīzes reakcija – ir pretēji olbaltumvielu veidošanās reakcijai. Hidrolīzes process notiek gremošanas traktā

Hidrolīzes reakcijas shēma:

2. Denaturācijas reakcija
Olbaltumvielu denaturācija ir process, kurā dažādu faktoru iedarbībā olbaltumvielas zaudē savu raksturīgo uzbūvi un īpašības.

Denaturācijas faktori

Olbaltumvielu krāsu reakcijas

Olbaltumvielu funkcijas

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,53 €
Materiālu komplekts Nr. 1353587
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Olbaltumvielas”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/474125

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties