Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,36 (12%)
Cena ar atlaidi*:
2,63
Pirkt
Identifikators:705340
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vīniem, kas paredzēti konjaku ražošanai, ir zems spirta saturs - <10% ;
Pēc pirmās tvaicēšanas rezultātā ir neliels spirta daudzums, kas gala produktam piešķir spēcīgu aromātu;
1. Vīnu tvaicē uzreiz pēc rūgšanas beigām;
2. Tvaicēšanu noteikti veic atkārtotas darbības alambikā;
3. Vīnu ielej no apakšas sildāmos vara katlos;

4. Spirta vārīšanas temp. ir 60-70°C ;
Pirmajā tvaicēšanas rezultātā tiek iegūts 26-33% stiprs šķidrums;
5. Lai tas būtu kvalitatīvs to destilē vēlreiz;
6. Pēc tam notiek izturēšanas process, kurš noris minimums 3 gadus- ozolkoka mucās
Dzēriena kvalitāti ietekmē arī – tilpums, mitrums, pagraba gaisa temperatūra un pat pagraba lielums.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Konjaks”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/705340

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties