Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,35 (14%)
Cena ar atlaidi*:
2,14
Pirkt
Identifikators:768588
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gaļas sastāvs
Gaļā ir daudz dažādu svarīgu uzturvielu:
Olbaltumvielas (neaizstājamās aminoskābes)
Taukvielas (nepiesātinātās taukskābes)
Minerālvielas (fosfora, kalcija, dzels, nātrijs u.c.)
Visi B grupas, PP, mazliet A, E un C vitamīni
Gaļas sastāvs
Gaļā ir arī daudz dažādu kaitīgu vielu:
Pesticīdi un herbicīdi
Dažādi dzīvnieku steroīdi un antibiotikas
Dioksīni, kas uzkrājas taukos
Pārtikas piedevas: konservanti, antioksidanti, skābuma, garšas
un smaržas regulētāji.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Gaļa un tās ietekme”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/768588

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties