Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,52 (15%)
Cena ar atlaidi*:
2,97
Pirkt
Identifikators:564345
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2011.
Valoda: Angļu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.SLAIDS
Today I will introduce you to Denmark and it’s business etiquette, so I hope you will find out something useful for yourself .
2.SLAIDS
Lets start with some facts and statistics. Denmark is one of the Scandinavian countries which is located in Northern Europe. It borders only with Germany. Denmark occupies 43075 km2 and in 2011 approximately 5 and a half million people live there. The capital of Denmark is Copenhagen. 90.1% of citizens are Danes, but the other 9.9% are German, Turkish, Iranian, Somali and Inuit. The main religion is Evangelical Lutheran. 95% of citizens belong to this faith. 3% are Protestant and Roman Catholic and the other 2% are Muslim. National currency is Danish krone. Political system is constitutional monarchy. Ofiical language is Danish.
3.SLAIDS
Danes are considered as the most happiest people in the world. They have the highest level of income equality in Europe. There are some cultural contrasts in Denmark as well as in other countries. For example, Danes think that in Jutland people are taciturn compared to their more talkative Copenhagen compatriots. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Denmark. Business Etiquette”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/564345

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties