Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,42 (12%)
Cena ar atlaidi*:
3,07
Pirkt
Identifikators:703503
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Karameles ir visizplatītākais konditorejas izstrādājumu veids.
Ledenes gatavo no karameļu masas bez pildījuma.
Sīkas formas izstrādājumi, bez iesaiņojuma – monpansjē, figurālās, plāksnītes uz skaliņiem, kā arī iesaiņotās.
Karamelēm ar pildījumu atkarībā no izejvielām, tas var būt dažāds.
Ir arī karameles, kurās pildījums sajaukts kopā ar karameļu masu.
Visiem pildījumiem jābūt noturīgiem uzglabājot, vienmērīgi izvietotiem pa visu batonu, tie nedrīkst šķīdināt karameļu apvalku.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Cukurotie konditorejas izstrādājumi”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/703503

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties