Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:433015
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  RESTORĀNA” CAPTAIN’S HOUSE” MAKROVIDE    4
2.  RESTORĀNA” CAPTAIN’S HOUSE” RAKSTUROJUMS    5
3.  ”CAPTAIN’S HOUSE” KOMERCDARBĪBA    7
4.  ”CAPTAIN’S HOUSE” DARBĪBA MĀRKETINGĀ    14
5.  “CAPTAIN’S HOUSE” PERSONĀLS UN TĀ VADĪBA    12
6.  UZDEVUMI UN DEVUMS RESTORĀNA „CAPTAIN’S HOUSE” DARBĪBĀ    16
7.  FINANŠU ANALĪZE VIESNĪCAI ELIZABETE    17
  SECINĀJUMI    21
  PRIEKŠLIKUMI    22
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Prakse pieczvaigžņu viesnīcā sniedz neatsveramu, vērtīgu pieredzi un iespēju izvērtēt, vai šāds darbs ir piemērots konkrētai personai.
2. Visi restorāna darbinieki labi pārzina angļu valodu, līdz ar to ārzemju viesiem ir viegli kontaktēties un arī praktikantiem ir viegli saprast, kas jādara.
3. Nav iztrādāta rezervāciju pieņemšanas sistēma restorānā.
4. Nedēļas nogalē trūkst darbinieku, tadēļ serviss vairs nav augstākajā līmenī, jo ir pārāk daudz darba.
5. Restorāna vadītājs ar savu izturēšanos rada nevajadzīgu stresu darbiniekiem.
6. Viesnīcas vadībai ar restorānu vadību bieži vien nav efektīva informācijas nodošana.
7. Vidēji viens cilvēks restorānā iztērē 70 EUR.
8. Šogad ir pamazinājies restorāna apmeklējums par 70% salīdzinoši ar pagājušo gadu.
9. Nedēļas nogalēs personāls bieži vien netiek galā ar darba pienākumiem, jo atnāk vienlaicīgi pārāk daudz cilvēki, kā arī trūkst glāzes un galda piederumi.
10. Politiskie nemieri ietekmē tūristu pieplūdumu Grieķijā, kas ietekmē arī restorāna apgrozījumu.

PRIEKŠLIKUMI
1. Piedāvāt darbu jauniem cilvēkiem, kas nedēļas nogalēs varētu palīdzēt gan virtuvē, gan viesu apkalpošanā.
2. Papildināt restorānu ar traukiem, glāzēm, galda piederumiem, lai nepietrūktu;
3. Restorāna vadītājam vajadzētu būt laipnākam gan pret darbiniekiem, lai darba apstākļi būtu patīkamāki, gan pret klientiem.
4. Pirms nākamās sezonas aizsūtīt klientiem informāciju par jaunās sezonas piedāvājumu.
5. Iespēju robežās ēdienkartē iekļaut ēdienus, lai vakariņas neizmaksātu tik dārgi, tādejādi paplašinot savu potenciālo klientu loku.
6. Motivēt darbiniekus ar uzslavām vai labākā mēneša darbinieka titulu.
7. Servisa kvalitāti nodrošināt 5* līmenī, lai ar to restorāns būtu atpazīstams.
8. Iespēju robežās iegādāties jaunas uniformas, jo tas ir viena no pirmajām lietām, ko viesis pamana.
9. Izziņot laicīgi darba grafiku, lai darbinieki varētu plānot savu laiku.
10. Rupīgi sadalīt starp viesmīļiem galdiņu daudzumu.
11. Viesnīcas teritorijā izvietot norādes, lai klienti vieglāk varētu atrastu restorānu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties