Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:592535
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.03.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mana prakses vieta 1.kursā bija viesnīcā “Laine” .
Viesnīca “Laine” ir jauna, neliela, moderna trīs zvaigžņu tūristu un biznesa klases viesnīca, kas tika dibināta 1992. gadā. Tā atrodas 1912. gadā celtā mājīgā jūgendstila ēkā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, 15 minūšu gājienā no vecpilsētas, operas, muzejiem, 10 minūšu braucienā no Centrālās dzelzceļa stacijas, autoostas un pasažieru ostas un 20 minūšu braucienā līdz lidostai. Šajā ēkā pirms tur bija izveidota viesnīca atradās vienkārša dzīvojamā māja, taču vēlāk tur tika izveidotas Rīgas tehniskās universitātes studentu viesnīca.
Viesnīcā ir elegants interjers, kura galvenais akcents likts uz dabīgiem materiāliem, kā arī visu ļoti veiksmīgi papildina jauna latviešu mākslinieka Rolanda Krišjāņa darbi. Mākslinieka darbi vērojami gan viesnīcas gaiteņos, gan arī viesu numuros. Gaišās krāsas viesnīcas interjerā rada atbrīvotu un nepiespiestu gaisotni. Īpaši patīkami ir viesnīcas numuri jumta stāvā, kur ir iespēja vērot Vecrīgu ar tās baznīcas torņiem no putna acu redzesloka. Papildus romantiku jumta stāva numuros rada vēsturiskās sijas, kas vienlaikus arī ir ļoti moderns istabas mākslinieciskais papildinājums. Viesnīca “Laine” piedāvā ne tikai vienreizējus atpūtās un relaksācijas pakalpojumus, bet arī lielisku vietu, lai veiktu savus darba pienākumus- gan izmantojot interneta pieslēgumu savā istabā, gan rīkojot apspriedes konferenču zālēs. Konferenču zālē var rīkot sanāksmes līdz 20 cilvēkiem. Tās ir aprīkotas ar modernu un augstas kvalitātes tehnisko aprīkojumu.
Vairākums viesnīcas viesi ierodas no Rietumeiropas, it īpaši no Vācijas, kā arī no Skandināvijas. Protams viesnīcu bieži apmeklē viesi no Latvijas, kā arī no kaimiņu valstīm.
Viesnīca saviem viesiem piedāvā 40 numurus. No tiem 7 standarta klases numuri, 27 biznesa klases, 4 apartamenta tipa un 2 delux numuri. Viesnīca atrodas septiņu stāvu ēkā. Numuri izvietoti no trešā līdz septītajam stāvam. Recepcija atrodas trešajā stāvā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties