Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
6,49
Ietaupījums:
0,71 (11%)
Cena ar atlaidi*:
5,78
Pirkt
Identifikators:692555
Vērtējums:
Publicēts: 27.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    2
2.  Uzņēmumā pielietoto izejvielu raksturojums    5
3.  Ražotā produkcija    14
4.  Produktu ražošanas tehnoloģiskā shēma    15
4.1.  ”Mājas baltmaizes” tehnoloģiskā shēma un tās raksturojums    15
5.  Tehnoloģiskās iekārtas    17
5.1.  Silosi    17
5.2.  Lentas transportieris    18
5.2.1.  Valču konveijers    19
5.3.  Mīklas mīcīšanas iekārta „HDM 50 T”    20
5.3.1.  Pacēlājs „DP1”    21
5.4.  Mīklas dalīšanas iekārta „SD-180”    23
5.5.  Mīklas apaļotājs „CR-260”    25
5.6.  Pirmsraudzēšanas skapis „IK”    27
5.7.  Maizes Formētājs „ТЗМ”    28
5.8.  Tuneļ tipa krāsns „MONDIALMATIC”    29
5.9.  Griešanās iekārta „Selectra 30”    30
5.10.  Iesaiņošanas automāts „Hartmann GBK 220”    31
5.11.  Iepakošanas iekārta „Signode Octopus 1600 B”    32
6.  Aukstumapgāde    34
6.1.  Spirāltipa dzesētājs    34
6.2.  Saldētava    35
7.  Siltumapgāde    36
7.1.  Tvaika katli    36
8.  Apkārtējās vides aizsardzības pasākumi    38
9.  Darba drošība    39
9.1.  darba drošības pasākumi uzņēmumā    39
10.  Secinājumi    44
  Izmantotās literatūras saraksts    45
Darba fragmentsAizvērt

Kviešu milti tiek iepirkti no AS „Dobeles dzirnavnieka”, bet rudzu no AS „Jelgavas dzirnavnieka”. Pieņemot miltus vispirms pārbauda pavaddokumentus un kvalitātes sertifikātus. Tālāk miltu paraugus nogādā laboratorijā, kur tos pārbauda vispirms organoleptiski, tas ir, nosaka krāsu, garšu un smaržu, bet pēc tam veic miltu mitrumu, kas kviešu miltiem nevar būt lielāks par 14,5%, bet rudzu 14%. Rudzu miltiem svarīgs kvalitātes rādītājs ir krišanas skaitlis, bet kviešu miltiem lipekļa elastība. Miltus uzglabā miltu noliktavā , speciāli tiem paredzētās tvertnēs-silosos, noteiktā temperatūrā 15-18°C.
Kviešu milti:
Jo vairāk minerālvielu un šķiedrvielu satur milti, jo augstāks ir miltu tipa skaitlis un šiem miltiem raksturīgāka tumšāka krāsa.
550.tips - īpaši stipri milti, piemēroti baltmaizes u.c. rauga mīklas izstrādājumu cepšanai, dod viegli apstrādājamas un elastīgas mīklas. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg / 50 kg
812.tips – vispiemērotākie kviešu milti dažādu maizes izstrādājumu ražošanai. Kopā ar rudzu miltiem, tos lieto saldskābo maižu ražošanai, dod vislabākos mīklas un maizes iznākumus, kā arī šie ir vērtīgāki un uzturvielām bagātāki milti, salīdzinājumā ar baltajiem miltiem. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg / 50 kg
1050.tips – piemērots dažādu veselības maižu cepšanai, rudzu – kviešu maizes cepšanai. Satur vēl vairāk minerālvielas un šķiedrvielas, nekā iepriekšējo tipu milti. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ražošanas prakses atskaite SIA "Fazer maiznīca"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/692555

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties