Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:306620
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. IEVADS
Manas prakses atskaites mērķis ir iepazīt uzņēmumu un tā darbības principus, izanalizēt iegūto informāciju, iepazīties ar uzņēmuma produkcijas sortimentu, izpētīt tehnoloģisko procesu un iekārtas, kas ietekmē maizes attīstību un izanalizēt tā ietekmējošos faktorus, lai sasniegtu šādu mērķi izvirzu šādus uzdevumus:
1. Iepazīties ar uzņēmuma iekšējiem kārtības noteikumiem
2. Aprakstīt un izanalizēt uzņēmuma tehnoloģisko procesu
3. Iepazīties ar pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijām un iekārtām
4. Izdarīt secinājumus un izveidot priekšlikumus
Manas prakses atskaites mērķis ir iepazīties ar uzņēmumu un tā tehnoloģisko procesu. Uzdevums prakses laikā: apgūt maizes ražošanu praktiski strādājot un iegūstot iemaņas maizes ražošanas attīstībā, kas veicina izpratni par maizes iegūšanas procesu. Praktiski strādājot ir iespēja apgūt maizes ražošanas procesu un to veicinošos faktorus, izanalizēt mīklas atbilstību tā paredzētajiem standartiem.
Prakses laikā tiek apgūti drošības noteikumi, kas nodrošina maizes atbilstību pēc visiem standartiem, ievērojot Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumus Nr. 494, kuri ir paredzēti tādām darba nozarēm, kas saistītas ar iespējamu risku citu cilvēku veselībai un kuros nodarbinātās personas tiek pakļautas obligātajām veselības pārbaudēm.
Praksē iepazīstoties un apgūstot vispārēji ražotās produkcijas – maizes izejvielu sagatavošanu un tās procesu, kura galarezultātā tiek iegūts produkts – maize, tika apgūts maizes ražošanas process un to ietekmējošie faktori.

2. A/S HANZAS MAIZNĪCA
2.1 Par uzņēmumu
2.1.1 Izcelsme un pirmsākumi
Hanzas Maiznīca 90. gadu vidū pieteica sevi kā maizes tirgus līderi.
Uzņēmuma produkcija tiek ražota trīs ceptuvēs, no kurām divas atrodas Rīgā un viena Rēzeknē. Dienā, Hanzas Maiznīcas ceptuvēs, tiek saražots ap 90 tonnām produkcijas. Uzņēmums saviem pircējiem piedāvā ap 45 dažādas maizes veidiem un ap 30 veidu konditorejas izstrādājumu.
Hanzas Maiznīca Latvijas maizes tirgū ar šo nosaukumu ir jau kopš 1994. gada. Galvenais Hanzas Maiznīca akcionārs ir Somijas lielākā maizes ceptuve Vaasan&Vaasan.
Uzņēmumā strādājošo skaits ir stabils - aptuveni 600 darbinieki.
2.1.2 Kompetence
Hanzas Maiznīca daudzās jomās bijuši pirmie/inovatori – pirmie sāka cept tostermaizes, Rikas, sendviču maizes, maizes ar graudiem un sēklām, pirmie iepakoja maisiņos, pirmie izplatīja ērtāk lietojamu sagrieztu maizi.
Hanzas Maiznīcā strādā labākie Latvijas maizes cepšanas speciālisti. Uzņēmums profesionāli apvieno senās tradīcijas ar arvien augošām mūsdienu dzīves prasībām.
Lai nodrošinātu augstāko produkcijas kvalitāti, uzņēmums nepārtraukti investē jaunākās paaudzes tehnoloģiju iegādē. Visaptveroša procesa kontrole nodrošina nemainīgu kvalitāti no dienas dienā. Plašais sortiments apmierina visdažādākās vēlmes un gaumes.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties