Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:293442
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sociālās problēmas ir aktuāla problēma mūsdienās. Skolā socialās problēmas ir daudz aktuālākas, nekā biju domājusi. Situācija ir ļoti nelabvēlīga. Skolā un pirmsskolas iestādē sociālās problēmas ir līdzīga rakstura.
Kopīgs ir tas, ka problēmas tiek risinātas gan skolā, gan pirmsskolas iestādē, taču diezgan reti tās tiek atrisinātas. Problēmas ir vecāku alkoholisms, vecāku darbs ārzemēs, vecāku noslogotība, kā arī vardarbība pret bērnu.Šīs problēmas ir sastopamas gan skolā, gan pirmsskolas iestādē.
Atšķirīgais ir tas, ka bērnu dārzā bērns vairāk atklājas audzinātājais un nereti pastāsta, ja viņu kas satrauc, taču skolā ejošs bērns ir noslēgtāks, viņš nevēlas atklāt vai arī viņu nomāc bailes.
Kopīgais šim abām iestādēm ir tas, ka tiek sniegta psihologa palīdzība, ja tas nepieciešams. Tas priecē, jo vismaz kaut kādu labumu tas dod.
Runājot par dokumentiem, ar kuriem strādā skolas un pirmsskolas pedagogi, jāsaka, ka tie atšķiras. Skolas pedagogam ir jāstrādā ar lielāku dokumentu skaitu, nekā pirmsskolas pegagogam.
Kopīgs ir arī tas, ka daudzbērnu un trūcīgajam ģimenēm gan skolā, gan pirmsskolas iestādē, ir atbalsts ēdināšanā, kad bērns atrodas skolā. Atšķirīgs ir tikai tas, ka pirmsskolas iestādē ir atlaides bērna ēdināšanā, taču skolā tiek dots taloniņš uz kura ir noteikta summa, uz kādu bērns var ēst no pirmdienas līdz piektdienai.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1127933
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties