Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:406223
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Robertu izvēlējos par savu respondentu tāpēc, ka zēns PII ikdienas aktivitātēs piesaista uzmanību ar to, ka mēdz darboties pārāk impulsīvi, vērojams bezbailīgums un pārmērīga kustība – skraidīšana un kliegšana, kas ir šī zēna neatņemama sastāvdaļa. Robertam bieži var novērot nomāktu garastāvokli un uztraukumu. Roberta rīcība ir neprognozējama, tāpēc grupas bērni pret viņu izturas diezgan atturīgi.
Robertam pašreiz ir 6 gadi un 3 mēneši, sver 30 kg un ir 112 cm garš. Roberts nāk no normālas ģimenes. Tā kā viņš ir vienīgais bērns ģimenē un vecāki ir gados jauni, tad Roberts ir lutināts un mīļots, un ne vienmēr vecāki izturas objektīvi. Vēcāki kopā ar bērnu apmeklē daudzus kultūrpasākumus. Roberts ir redzējis visas leļļu teātra izrādes un daudzas teātra izrādes bērniem. Ģimene bieži dodas izbraukumos un tēvs ir Robertam iemācījis makšķerēt. Mamma iegādājas daudzas grāmatas atbilstoši zēna vecumam, kuras viņš nes uz PII un rāda pārējiem grupas bērniem. Vecāki Robertu ir pieradinājuši viņu klātbūtnē uzvesties labi tikai tad, ja viņi ir ko nopirkuši, ja viņi nav neko atnesuši, tad viņš kļūst agresīvs un nevaldāms.
Roberts ir fiziski labi attīstīts un sporta nodarbībās viņam nav nekādu problēmu izpildīt dotos vingrojumus. Viņš ir lokans un ir labi attīstītas mešanas un skriešanas iemaņas, bet kustību rotaļās bieži apvainojas, ja nevar būt vadošais.
Robertam ļoti patīk mūzika, bet muzikālajās nodarbībās viņš dzied klusi, jo bieži nezin vārdus. Viņš ar savu aktīvo uzvedību nespēj klausīties, tādējādi nedzird dziesmu vārdus un nevar tos nodziedāt. Roberts muzikālajās nodarbībās cenšas uzmanību sev pievērst ar trokšņošanu un citu bērnu iekaustīšanu. Viņš savu autoritāti cenšas iegūt visādiem līdzekļiem, galvenais lai viņu ievērotu un pievērstu viņam uzmanību.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties