Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:328537
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    2
1.  Uzņēmuma raksturojums    3
1.2.  Apkalpošanas organizācijas apraksts    5
1.3.  Ražošanas telpu plānojums, tirdzniecības telpu plānojums    9
1.4.  Darba aizsardzības, ugunsdrošības un elektrodrošības prasību nodrošināšana uzņēmumā    15
1.5.  Sanitārās prasību nodrošināšana uzņēmumā, paškontroles sistēmas raksturojums    16
1.6.  Ēdienu dzērienu kartes raksturojums    18
1.7.  Ēdienu gatavošanas tehnoloģiskā procesa apraksts    20
1.8.  Ēdienu un miltu konditorejas izstrādājumu gatavošana    22
  Secinājumi    25
  Priekšlikumi    26
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Iepazīnos ar prakses vietu, SIA ” CreaKids”, tā darbības organizāciju;
• iepazīnos ar pavāru struktūrvienības darbību;
• piedalījos pavāru pienākuma izpildē un izvērtēju vai man patīk šī profesija;
Pozitīvi vērtējams:
• Uzņēmumā ir slēgta tipa ēdnīca, kura nodrošina bērnu un uzņēmuma personāla ēdināšanu 5 dienas nedēļā, trīs reizes dienā;
• Iestādes medmāsa ar pavāri pēc saskaņošanas ar iestādes vadītāju izstrādā ēdienkarti vienai līdz divām nedēļām. Ēdienkarti izstrādā, ņemot vērā veselīga uztura principus un likumā noteiktās normas un ierobežojumus;
• Bērnu ēdināšana tiek organizēta saskaņā ar izstrādāto ēdienkarti;
• Bērniem un personālam, slāpju remdēšanai tiek nodrošināts dzeramais ūdens, kurš atbilst dzeramā ūdens obligātajām, nekaitīguma prasībām;
• Telpas ir ērtas un pietiekami plašas, lai virtuves personālam būtu ērti gatavot un apkalpot bērnus, ēdināšanas brīžos;
• Trauki, galda piederumi un virtuves inventārs atbilst obligātajām nekaitīguma prasībām, kas noteiktas materiāliem un priekšmetiem, kuri nonāk saskarē ar pārtiku;
• Trauku, galda piederumu, virtuves trauku un inventāra mazgāšanai izmanto atbilstošus mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļus, ievērojot to lietošanas instrukciju;
• Ēdināšanas blokā tiek ievērotas pārtikas aprites uzņēmumam noteiktās higiēnas prasības;
• Bērniem pagatavotais ēdiens nav paredzēts atkārtotai uzsildīšanai nākamajā dienā;
• Ēdināšanas blokā drīkst strādāt darbinieki, kas ir apmācīti higiēnas jautājumos;
Negatīvi vērtējams:
• Bērnu mēbeles neatbilst, pirmsskolas izglītības iestāžu, mēbeļu izmēru atbilstība bērnu augumam;
• Bērnudārza virtuvē izvietots ugunsdzēšamais aparāts, bet klāt nav pievienoti lietošanas noteikumi;
• Vecā tejkanna saplīsusi, līdz ar to virtuvē nav tejkannas ar kurā vārīt ūdeni, pavāre ūdeni vāra katlos, tas nav ērti un ir bīstami, jo var verdošu ūdeni uzliet sev virsū.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties