Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,99
Ietaupījums:
0,95 (19%)
Cena ar atlaidi*:
4,04
Pirkt
Identifikators:197473
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Uzņēmuma raksturojums    3
  Uzņēmuma telpu apraksts    4
  Iekārtas    5
  Ēdienu sortiments    6
  Produktu sagāde (sēņu p/a)    7
  Satura izklāsts    8
  Salāti    11
  Karstās uzkodas    12
  Piedevas    13
  Mērces    14
  Otrie ēdieni    15
  Deserti    17
  Zivis    18
  Zivju p/f sagatavošana    20
  Pagatavošanas metodes    21
  Zivju p/a    23
  Jūras produkti    24
  Gaļa    26
  Subproduktu apstrāde un p/f gatavošana    28
  Putnu, medījumu un trušu apstrāde    29
  Gaļas apstrāde un pusfabrikātu sagatavošana    31
  Zupas    32
  Buljoni    34
  Secinājumi    36
  Izmantotā literatūra    37
Darba fragmentsAizvērt

„Frits hotelis” atrodas Dorfstrabe 3B 19061 Schwerin tas ir Vācijā. Šis uzņēmums strādā ne tikai kā viesnīca, bet arī kā kafejnīca, restorāns, bet vēl papildus vietējie iedzīvotāji tur var nokārtot šofera tiesības. Uzņēmuma veids ir apkalpojošā sfēra un specializējas viesu uzņemšanā, lai izmitinātu, kā arī ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai. Viesnīcā ir banketu zāle, kur ir iespējams rīkot gan konferences, gan arī svinēt dažādus pasākumus, piemēram, dzimšanas dienas, vārdadienas utt. Vēl šai uzņēmumā ir bārs kur var nobaudīt gardus dzērienu. Uzņēmums savu darba dienu sāk jau 7:30, bet beidz 23:00, bet ēdināšana strādā no 11:00-23:00, strādā bez brīvdienām. Pati viesnīca ir 2 stāvos un var pieņemt no 25-50 personām. Viesnīcai ir pats savs dārzs kur viņi audzē dārzeņus un augļus. Ārā ir arī 2 terases, viena ir pie viesnīcas ieejas, bet otra ir viesnīcas otrajā pusē.
Viesnīcā strādā 12 darbinieki.
2 pavāri
3 viesmīles
4 istabenes
1 uzņēmuma vadītāja
1 tiesību instruktore

Virtuvē strādā 2 pavāri, viņi strādā pa vienam no 1100 - 2300, protams, dienas vidū ir 3 stundu pauze, kad var aiziet uz mājām atpūsties. Katrs pavārs strādā 2 dienas tad viņi mainās. Bet tad kad ir kāds galds tad strādā abi pavāri kopā.

Ēdienu sortiments.

Ēdienu sortiments ir ļoti plašs: 3 zupas veidi, 4 salātu veidi, 5 auksto uzkodu veidi, 5 karsto uzkodu veidi, 26 otro ēdienu veidi. Izvēloties otro ēdienu ir iespēja arī izvēlēties 6 veidu piedevas ( vārīti kartupeļi, frī, kartupeļu kroketes, vārīti rīsi, zivju pirkstiņi). Saldie ēdieni ir tikai 4 veidi

Ēdienkarte šajā uzņēmumā tiek mainīta gandrīz katru nedēļu, jo viņi balstās uz klientu vēlmēm. Viņi skatās ko klienti visvairāk pasūt un tieši to viņi ievieto ēdienkartē nākošajā reizē kad maina. Kā beidz pasūtīt tā tas ēdiens tiek izņemts no ēdienkartes. Protams, ēdieni ēdienkartē ir atkarīgi no gadalaika.

Ēdienkarte ir iesieta cietos vākos, katra lappuse ir ielikta kabatiņā. No ēdienkartes lapas ir viegli izņemamas un viegli ievietojamas atpakaļ. Ēdienkarte ir 2 valodā angļu valodā un vācu valodā. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā Vācijā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/197473

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties