Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,99
Ietaupījums:
0,75 (15%)
Cena ar atlaidi*:
4,24
Pirkt
Identifikators:967804
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.06.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
2.  Ievads    3
3.  Rauga mīkla, izejvielas, gatavošana    4
3.1.  Rauga mīklas gatavošanas tehnoloģiskā procesa shēma    6
3.2.  Rauga mīklas izstrādājumi, to apstrāde, cepšana un mīklas trūkumu novēršana    7
4.  Kārtainā rauga mīkla, izejvielas un gatavošana    11
4.1.  Kārtainās rauga mīklas gatavošanas tehnoloģiskā procesa shēma    12
4.2.  Kārtainās rauga mīklas izstrādājumi, to apstrāde, cepšana un mīklas trūkumu novēršana    13
5.  Plaucētā mīkla, izejvielas, gatavošana    15
5.1.  Plaucētās mīklas tehnoloģiskā shēma    16
5.2.  Plaucētās mīklas izstrādājumi, to apstrāde, cepšana un mīklas trūkumu rašanās cēloņi    17
6.  Kārtainā bezrauga mīkla, izejvielas un gatavošana    18
6.1.  Kārtainās bezrauga mīklas tehnoloģiskā shēma    21
6.2.  Kārtainās bezrauga mīklas izstrādājumu trūkumi un to cēloņi    22
7.  Smilšu mīkla, tās tehnoloģiskais process    23
7.1.  Smilšu mīklas izstrādājumi, trūkumi un to cēloņi    25
8.  zmantotā literatūra    29
Darba fragmentsAizvērt

Mana prakses vieta ir uzņēmums SIA RIMI LATVIA veikals “ TALSI 2 “ , kas atrodas Talsos, Dundagas ielā 18.
Veikalā strādā 42 darbinieki. Darbinieki uz darbu ierodas katrs pēc sava grafika.
Cepēju darbs sākas 7.00 no rīta un beidzas 20.00. Veikalā ir preču noliktava, kurā glabājas atvestās preces, dzērienu noliktava, piena skapis, kurā noteiktā temperatūrā glabājas piena produkti. Arī saimniecības precēm ir atsevišķa telpa to uzglabāšanai.
Veikalā “ TALSI 2 “ ir trīs saldētavas: gaļas saldētava, kas paredzēta gaļas izstrādājumu uzglabāšanai svaigā veidā. Otra saldētava domāta žāvējumu uzglabāšanai. Trešajā glabājas zivju produkti. Atsevišķā telpā atrodas datori, ar kuriem tiek kontrolēta preču aprite veikalā. Apsardzes telpā tiek kontrolēti veikala novērošanas kameru filmētie kadri.
Veikala tirdzniecības telpā ir nodalījums konditorejas izstrādājumu cepšanai. Cepšanai tiek izmantota metos krāsns. Izstrādājumus raudzē metos raudzējamā kamerā, bet mīklu – uz siltas virsmas.
Uzņēmumā cep dažāda veida izstrādājumus: kruasānus,
Vīnes maizītes,
tējas maizītes,
maizītes “ Artūrs “,
maizītes “ Taurenītis “,
maizītes “ Lauma “,
buljona pīrādziņus, u.c.
Saražoto produkciju realizē turpat uz vietas, vienas dienas laikā.
Vienas dienas laikā tiek realizēts:
maizītes “ Taurenītis “ – 60 gab.,
maizītes “ Artūrs “ – 20 gab.,
buljona pīrādziņi – 45 gab.,
maizītes “ Lauma “ – 50 gab.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kvalifikācijas prakses atskaite miltu konditorejas izstrādājumu gatavošanā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/967804

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties