Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,40 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,09
Pirkt
Identifikators:746016
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma raksturojums    3
2.  Produktu sagāde    4
3.  Drošībastehnikasunugunsdrošībasnoteikumiem    5
5.  Darbs dārzeņu apstrādes darba vietā    7
6.  Darbs zivju un gaļas apstrādes darba vietā    7
7.  Darbs karstās apstrādes darba vietā    8
8.  Darbs auksto ēdienu gatavošanas darba vietā    8
9.  Darbs konditorejas cehā    9
10.  Konditorejas izstrādājumu noformēšana    9
11.  Secinājums    10
12.  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

Darbs zivju un gaļas apstrādes darba vietā

Zivju un gaļas darba apstrādes vietā. Zivis un gaļu lielāko tiesu gatavoja sagatavēm, uz nākamo dienu.. Biežāk izmantojamā zivs bija lasis, pangasi fileja un zandartu. Zivis pārsvarā šajā darba vietā jau atved sagatavotas, vienīgais, kas ir jāizdara, tas ir pievienot klāt sāli un piparus un marinādi ja nepieciešams.
Biežāk izmantojamā gaļa bija liellopu gaļa, vistas gaļa un cūkgaļa.
Liellopu gaļu uzņēmumā piegādā jau sadalītu pa porciju gabaliem.
Cūkgaļu uzņēmumā piegādā jau sadalītu porciju gabalos. No cūkgaļas gatavo klasiskās karbonādes ar sietu un šampinjoniem.
Vistas gaļu pārsvara no vistas gaļas gatavoja karbonādes un pildītas karbonādes .
Vistas gaļas vel gatavoja vistas stilbiņus un spārniņus, dažādas pildītas karbonādes, klasiskās karbonādes ar sieru un šampinjoniem.
Liellopu gaļu pārsvarā gatavoja stekus un grilētā veidā, vai cep uz pannas.
Šajā uzņēmuma zivis atveda jau sagatavotas cepšanai, vienīgais kas bija jāpievieno bija garšvielas vai marināde . …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/746016

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties