Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:833043
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    1
  Vispārīgais uzņēmuma raksturojums    2
  Dārzeņu pirmapstrāde    3
  Gaļas un zivs pusfabrikātu gatavošana    4
  Saldētu zivju atlaidināšana un sālītu zivju mērcēšana, pirmapstrāde un pusfabrikātu gatavošana    4
  Zupu gatavošana    5
  Uzņēmuma plāns    6
  Restorāna piedāvājums    7
  Uzņēmuma struktūra    8
  Darba organizācija un specifika    9
  Sagādes organizācija (līgumu slēgšana, inventāra iegāde, produktu iegāde)    10
  Darba attiecības    11
  Paškontroles sistēma    12
  Ievads    1
  Vispārīgais uzņēmuma raksturojums    2
  Uzņēmuma piedāvājumi    3
  Uzņēmuma plāns    4
  Darba organizācija un specifika    5
  Uzņēmuma struktūra    6
  Saldo ēdienu gatavošana, auksto ēdienu gatavošana, konditorejas izstrādājumi    7
  Sagādes organizācija    9
  Darba attiecības    10
  Paškontroles sistēma    11
Darba fragmentsAizvērt

Darba attiecības
Šajā uzņēmumā strādāju maiņu darbu. Rīta maiņa bija no 800-1500 un vakara maiņa bija no 1500-2300. Rīta maiņās strādāja tikai pavāra palīgs, kas nodrošināja brokastu galdu viesnīcas klientiem, bet vakara maiņās strādāja gan pavāra palīgs, gan šefpavārs. Darba samaksu aprēķināja pēc nostrādātajām stundām.

Paškontroles sistēma
Restorānā bija jāievēro stingra higiēna. Pēc katra produkta griešanas jānomazgā gan nazis, gan dēlītis. Katram produktam ir paredzēts savs griešanas dēlītis. Katram produktam ir sava uzglabāšanas vieta. Pēc katras nākamās darbības jānomazgā rokas, vienmēr matiem jābūt sasietiem, sapītiem un uzvilkta pavāram paredzēta cepurīte, kā arī apģērbam, kas ir paredzēts darbam virtuve, ērtiem apaviem un elpojošām drēbēm. Darba dienas beigās tiek sakopta un iztīrīta gan virtuve, gan ēdamzāle. Pirms darba dienas sākuma telpas tiek izvēdinātas, lai klientam būtu patīkami uzņēmumā atrasties. Reizi divos mēnešos notiek sanitārā tīrīšana virtuvē un visā uzņēmumā.


Darba attiecības
Kafejnīcā ‘’’’ strādāju maiņu darbu. Rīta maiņa bija no 1100-2000 un vakara maiņa bija no 1530-2330. Darba algu aprēķināja pēc nostrādātajām stundām.
Uzņēmuma vadītājs bija ļoti saprotošs un spēja paskaidrot nopietnas situācijas, bet tajā pašā laikā bija stingrs un prasīja ievērot visus iekšējās kārtības noteikumus, ar kuriem iepazināmies un parakstījāmies.

Paškontroles sistēma
Uzņēmumā tikām iepazīstināti ar higiēnas prasībām. Pēc katras nākamās darbības jānomazgā rokas, vienmēr matiem jābūt sasietiem, sapītiem un uzvilkta pavāram paredzēta cepurīte, kā arī apģērbam, kas ir paredzēts darbam virtuvē, ērtiem apaviem un drēbēm. Darba dienas beigās tiek sakopta un iztīrīta gan virtuve, gan ēdamzāle. Pirms darba dienas sākuma telpas tiek izvēdinātas, lai klientam būtu patīkami uzņēmumā atrasties. Reizi mēnesī notiek sanitārā tīrīšana virtuvē un visā uzņēmumā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties