Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
6,49
Ietaupījums:
1,23 (19%)
Cena ar atlaidi*:
5,26
Pirkt
Identifikators:696476
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Uzņēmuma darbības pamatojums un specializācija    3
1.1.  Atrašanās vieta, pieejamība, darba laiks    3
1.2.  Uzņēmuma veids, tirgus segmenta izvēle, raksturojums un atbilstība    4
1.3.  Instruktāžas uzsākot darbu uzņēmumā    5
1.4.  Ugunsdrošības un elektrodrošības noteikumi, to ievērošana    6
2.  Ražošanas bloka raksturojums (palīgtelpu, cehu un noliktavu izvietojums)    9
2.1.  Aukstais cehs    9
2.2.  Pirmapstrādes cehs    11
2.3.  Karstais cehs jeb virtuve    14
2.4.  Trauku mazgātuves    17
  Noliktavas    20
3.  Ēdienkartes izvērtējums    21
3.1.  Atbilstība uzņēmuma tipam    21
3.2.  Veids    21
3.3.  Noformējums    22
3.4.  Sezonalitāte    22
4.  Sanitāri higiēnisko normu ievērošana uzņēmumā    24
4.1.  Personīgā higiēna    24
4.2.  Sanitārā higiēna uzņēmuma telpās    24
4.3.  Tīrīšanas līdzekļiem kurus uzņēmums izmanto higiēnas uzturēšanai    24
5.  Kvalitātes kontrole „no noliktavas līdz galdam”, nederīgo produktu norakstīšana (HACCP)    26
5.1.  Nederīgo produktu norakstīšana    26
5.2.  Kvalitātes kontrole „no noliktavas līdz galdam”    26
  Secinājumi    28
  Noslēgums    29
  Priekšlikumi    30
  Pielikumi    31
  Literatūras saraksts    50
Darba fragmentsAizvērt

Laika posmā no 19.11.10 līdz 22.01.11 veicu ēdienu gatavošanas tehnoloģijas praksi, skolas norādītajā prakses vietā – Hotel Jūrmala SPA. Šis uzņēmums atrodas Jūrmalā, Jomas ielā 47/49.
Hotel Jūrmala SPA galvenie darbības virzieni ir viesu izmitināšana un ēdināšana, konferenču rīkošana un cilvēku veselības uzlabošana. Šajā viesnīcā ir izvietoti 190 viesu numuri, restorāns „Jūrmala”, septiņas konferenču zāles, SPA centrs ar baseinu un sporta zāli, Seaside bārs, Lobby bārs un Aqua bārs. 
Viesnīcas interjers ir veidots no dabiskiem materiāliem – koka un akmens. Visur interjerā dominē arī Hotel Jūrmala SPA simbols kurš veidots no četriem simboliem kuri nozīmē atvērtu un enerģijas pārpilnu sistēmu, kas nodrošina veselību un enerģiju.

Manos pienākumos ietilpa galvenokārt dārzeņu un augļu pirmapstrāde, siera un gaļas plašu gatavošana brokastu galdam un palīdzēšana konditorejas cehā.
Praksei tika izvirzīti sekojoši uzdevumi:
1.Veikt pavāra palīga pienākumus prakses vietā;
2.Sagatavot norādījumiem atbilstošu prakses atskaiti.
Prakses mērķis:
Iepazīties ar ēdināšanas bloka nozīmi viesnīcā, visu cehu saskaņotu darbību, produktu uzglabāšanu un plūsmu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdiena gatavošanas tehnoloģija”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/696476

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties