Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Dārzeņi
Faila izmērs:
8 KB
Identifikators:

232877

 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kāposti- Apstrāde: atdala bojātās lapas, galviņu nomazgā, pārgriež uz pusēm vai sagriež četrās daļās un izgriež kacenu. Ja vajag, tad kacenu var izgriez arī galviņu nesagriežot. Galviņkāpostus sagriež atkarībā no izmantošanas veida: vārīšanai griež daivās, zupām un sautēšanai kvadrātiņos vai salmiņos, salātiem- salmiņos.
Kabači- Jo jaunāki kabači, jo lielāks vitamīnu daudzums. Kabačus nomazgā, sagriež mazākos gabalos un nomizo. Tos izmanto zupās u.c. ēdienos. Tos var sagriezt kubiņos, salmiņos utt. Uzglabā tumšā, vēsā vietā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties