Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:866931
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.03.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mītu reklāmas:
papīra formātā- reklāma lidsabiedrībai „Air France”.
Reklāmā attēlota sieviete, pagriezusi muguru, viņai ir balta korsete, kuras lentes vērstas pa labi, lidsabiedrības logo ar tekstu turpina lenšu pagarinājumu, tas arī izskatās, kā „zīmols pievilks korseti augumam”. Sieviete ir eleganta, blondiem, uz augšu saspraustiem matiem, pacēlusi rokas, ir kā ļautu sevi kādam ieģērbt, viņa ir atbrīvojusies, asociējas, piemēram, ar princesi, kuru galms apģērbs grezākajos un elegantākos tērpos, un viņai nekas nav jāuztraucas, visu izdara viņas vietā. Baltā krāsa un gaiši zilā krāsa asociējas ar debesīm, vieglumu un romantiku, brīvdienām, atpūtu, šajā reklāmā tā arī pauž eleganci savienojumā ar korseti, kura nepauž tik ļoti seksuālu signālu, bet vairāk kvalitāti un izsmalcinātību.
Teksts, kas ir labajā malā vēsta, ka ir trīs lidojumi dienā no Meksiku uz modes, romantikas un „glamūra” galvaspilsētu Parīzi. Sauklis- „Making the sky the best place on earth”- „Padarot debesis par labāko vietu uz zemes.” Mīts- patērētājas var identificēties ar šo sievieti, ka šis lidojums ar šo lidsabiedrību „Air France” padarīs viņu par apbrīnojumu, bezrūpīgu, elegantu, pārliecinātu sievieti, kura varēs ļauties modes pilsētas un romantikas valdzinājumam, kā arī emocijām. Arī varēs nodoties sentimentam, sieviete pagriezusies pa kreisi, pagātnei, piemēram, viņa var iedomāties, kāda bija mode Viktorijas laikmetā un ļauties šai sajūtai iepirkšanās centros. „Air France” lidsabiedrība viņu sagatavos un aizvedīs uz cerību un iedomu, sapņu piepildījumu reālajā dzīvē.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties