Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,22 (11%)
Cena ar atlaidi*:
1,77
Pirkt
Identifikators:249017
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu uzglabāšana pirms pasniegšanas
Fizikālais – □
Ķīmiskais – ∆
Mikrobioloģiskais piesārņojums – ○
Baktēriju vairošanās

Karstos ēdienus uzglabā +60°C vai augstākā temperatūrā.
Aukstos ēdienus uzglabā +10°C vai zemākā temperatūrā (optimālā +4°C)

Uzglabāšanas ilgums.
Noslēgti trauki.

Temperatūras kontrole pirms ēdienu izsniegšanas 1 reizi nedēļā.

Pavārs

Ievērot uzglabāšanas laiku.

Mērījumi fiksēti tabulā „Produktu gatavošanas un realizācijas laika temperatūras kontrole”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Paškontroles”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/249017

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties