Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
6,49
Ietaupījums:
1,10 (17%)
Cena ar atlaidi*:
5,39
Pirkt
Identifikators:301814
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011.g. - 2011.g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pēc veiktas RUDZU – MAIZE analīzes, tika izskaitļots sāls un hlorīdjonu masas daļa paraugā. Pēc aprēķiniem sāls masas daļa maizē ir 1.15 ± 0.02 % uz iepakojuma rakstīts ka sāls masas daļa ir 1,1% . Iegūtie rezultāti ir ticami, bet tomēr ar nelielu novirzi, kas var būt izskaidrots ar to ka titrēšanas gaitā stehiometrisko punktu nosaka cilvēka acs, kurām nav tik lielas precizitātes ka piemēram ja mēs izmantotu fotometru, mērot gaismas caurlaidību.
Būtu labi dotā analīze nomainīt nātrija nitroprusīdu indikatoru uz difenilkarbazīdu vai difenilkarbazonu, kuri ar Hg (II) joniem veido stabilu zilganvioletu šķīstošu kompleksu. Reakcijā, piem., ar difenilkarbazonu rodas hidroksonija joni.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Hlora analīze maizē”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/301814

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties