Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:789873
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.08.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Par vīnogu vīniem dēvē alkoholiskos dzērienus, kurus iegūst saraudzējot vīnogu sulu. Tiem ir teicamas garšas īpašības, tie satur glikozi, fruktozi, organiskās skābes, vitamīnus, minerālvielas, miecvielas, krāsvielas, aromātiskās vielas.
Kvalitāte. Vīnam jābūt bez duļķiem, bez nogulsnēm (tas neattiecas uz ilgi noturētiem sarkanvīniem). Vīnam jāatbilst tipam, markām un jābūt noteiktā krāsā. Balto vīnu krāsa var būt gandrīz bezkrāsaina, no bāli dzeltenas līdz zeltainai vai dzintarainai nokrāsai. Sarkano vīnu krāsa norāda uz vīna vecumu, jauno vīnu krāsa ir tumšāka, vecākiem kļūst gaišāka (granātsarkana, ķiršsarkana). Vīnam ir jābūt ar noteiktu aromātu un garšu buķeti. Garšas ilgums raksturo vīna kvalitāti, jo labāks vīns, jo ilgāka pēcgarša.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties