Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:387553
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmumu SIA „ 7 and 7 „ nodibina trīs dalībnieki. Katrs dalībnieks iemaksā attiecīgi Ls 10000, 7000 un 3000 apjomā. SIA „ 7 and 7 „ darbība paradzēta viesu nama un atpūtas sfērā. Pašlaik mūsu valsti eksistē 300 viesu namiem, kuri darbojas šajā nozrē, tāpēc var rasties jautājums, kādeļ nepieciešams vēlviens uzņēmums, kas nodarbojas ar to pašu. Atbildi uz šo jautajumu sniedz tirgus mārketinga pētijuma rezultāti.
Liels skaits šāda veida uzņēmumi koncentrējas no 50 – 70 km attālumā no Rīgas centra, un lielākā daļa no tiem ir vienzvaigžņu, vai divzvaigžņu līmeņa uzņēmumi, kas klientiem nesniedz pietiekami lielu komfortu. Arī skatoties no cenu viedokļa nevarētu teikt ka tie ir tik lēti, ka cilvēki uz tiem plūstu straumēm, un lielāko daļu uzņēmumi atrodas grūti pieejamās vietas, turklāt atrodas tālu no tuvākā centra vai ūdens resursiem. Tūrklāt tā kā vairums cilvēkiem nav automašīna, tad pie šāda veida uzņēmumiem ir grūti piekļūt. Cilvēkus ar vidējiem ienakumiem neapmierina daudzu viesu namu apkalpošanas kvalitāte, kā arī piedāvātās ērtības un pakalpojumi par konkrēto cenu, kas tiek prasīta par laiku, kas tiek pavadīta viesu namos, tāpēc daudzi cilvēki labprātāk savu brīvo laiku pavada mājās netērējot naudu, neka atpūšoties viesu namos.
Lielāka daļa atpūtnieku ( gan vietējie, gan tūristi ), atpūpšās tieši netālu no centra, un izvēlas tiesu viesu namos, jo tajos nav pārāk daudz cilvēki atšķirībā no moteļiem un hoteļiem.
SIA „ 7 and 7” darbība orjentēta tieši uz to lai cilvēki par zemaku samaksu justos maksimali apmierināti ar viesu nama piedāvātajiem pakalpojumiem, kā arī lai klienti tiktu nodrošināti ar vieglu piekļūšanu uzņēmumam. Kā arī pilnveidot un palielināt uzņēmumu skaitu, kas ir trīszvaigžņu vai četrzvaigžņu augstā līmenī..
Mūsu uzņēmums ir mazas jaudas apkalpošanas uzņēmums, kas nākotnē cer palielināties un redzēt aizvien vairāk apmierinātu klientu. Tas nozīmē, ka pašlaik uzņēmumā strādā neliels cilvēku skaits – aptuveni 16, bet nakotnē iecerēts to palielināt.
SIA „ 7 and 7 „ galveinais uzdevums ir apkalpot klientus, tā lai klientu justos apmierināt un atpūtušies par sapratīgu cenu.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1184575
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties