Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,35 (14%)
Cena ar atlaidi*:
2,14
Pirkt
Identifikators:319282
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saldo ēdienu gatavošanai izmanto
Svaigus, žāvētus un konservētus augļus, ogas, dārzeņus (ķirbi, nurkānus, rabarberus) un riekstus;
Bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un organiskajām skābēm; ogļhidrāti, fruktoze, glikoze, daudziem saharoze. Fermenti, ēteriskās eļļas, krāsvielas
Miltus, putraimus, maizi
Pienu un tā pārstrādes produktus
Olas
Cukuru, medu
Garšvielas garšas preces

Garšas uzlabošanai un pilnveidošanai izmanto – kafiju, kakao, vīnu, liķieri, garšvielas (vanilīnu, kanēli). Kons. stabilizētājs – ciete. Konsistenci nodrošina želatīns vai agars.
Saldās zupas – ja nav pasniegta zupa
Augļus, ogas, kompotus, želeju – sātīgi ēdieni
Krēmus, pudiņus, bubertu – liesi (netrekni) ēdieni
Pasniegšanas temperatūras
aukstie +10;+12
saldētie -3;-5
karstie +65…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Saldie ēdieni”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/319282

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties