Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,11 (11%)
Cena ar atlaidi*:
0,88
Pirkt
Identifikators:362845
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Konservēšanas metodes Metodes raksturojums Produkti

Fizikālās Dzesēšana Produktus uzglabā ap (0*C), nepieļaujot to sasalšanu. Piens un piena produkti, olas.
Saldēšana Strauji sasaldē (-45*C), produkti nemaina krasu, garšu, vitaminu zudums mazs. Vairakus mēnešus produktus var glabāt (-18*C). Atlaidināti produkti nekavējoties jāizmanto, tie strauji bojājas. Ogas, augļus, garšaugu zaļumus, dārzeņus, gaļu, zivis, mīklas, maizi, cepumus, kūkas.
Pasterizācija Karsēšana 65-80*C temperatūrā, iet bojā rauga sēnītes, saglabājas vitamīni. Kompoti, sulas, marinēti konservi, piens.
Sterilizācija Produktu karsēšana slēgtos traukos virs 100*C temperatūrā. Dārzeņi (kāposti, pupiņas, zirņi), sēnes.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Produktu konservēšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/362845

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties