Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:490111
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.10.2025.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pārtikas tehnoloģiju attīstība ir cieši saistīta ar cilvēces vēsturi un civilizācijas attīstību, jo pārtika vienmēr ir bijusi pamats cilvēku izdzīvošanai, veselībai un sabiedrības attīstībai. Sākot no primitīvām pārtikas apstrādes metodēm līdz mūsdienu augsto tehnoloģiju risinājumiem, pārtikas ražošanas un apstrādes tehnoloģijas ir pastāvīgi attīstījušās, pielāgojoties mainīgajām sabiedrības vajadzībām, klimata apstākļiem un resursu pieejamībai. Vēsturiski cilvēki sāka saglabāt pārtiku, izmantojot žāvēšanu, sālīšanu, kūpināšanu un fermentāciju, kas bija vienlaikus gan nepieciešamība, gan inovācija. Šie procesi ļāva pagarināt pārtikas derīguma termiņu, padarīt to drošu patēriņam un izplatīt plašāk, veicinot sabiedrības attīstību un apdzīvotības paplašināšanos dažādās teritorijās.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties