Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:937548
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Būvmateriālu un konstrukciju piegāde
Liela daļa materiālu būvlaukumā tiek nogādāti pirms zemes darbu beigām. Materiāli atkarībā no to tipa tiek novietoti atklātās noliktavās, slēgtās noliktavās vai nojumēs. Stiegrojumu būvlaukumā piegādā marķētās pakās un nokrauj atklātajā noliktavu laukumā tālākai sagatavošanai, Inventārveidņi pamatu betonēšanai tiek piegādāti paredzētajam betonēšanas ciklam noteiktā apjomā. Betons tiek piegādāts betona mikseros ar ietilpību 9m3. Materiāli kuri aizņem relatīvi maz būvlaukuma teritorijas, tiek atvesti pilnā skaitā. Materiāli, kuri neatrodas būvlaukuma teritorijā, tiek piegādāti ar autotransportu, un uzreiz tiek pielietoti konkrētajam tehnoloģiskajam procesam. Piemēram krāsošanas darbiem krāsas tiek piegādātas būvobjektā, un uzreiz tiek pielietotas tehnoloģiskajam procesam. Būvmateriālu un konstrukciju kvalitātes kontroli veic tieši būvlaukumā, būvmateriāla vai konstrukcijas piegādes brīdī. Ja materiāls vai konstrukcija atbilst kvalitātes prasībām, tiek parakstīta pavadzīme, ja kvalitātes prasībām neatbilst, tad piegādātājs šos materiālus vai konstrukcijas saņem atpakaļ.

2. Būvmašīnu izvēle
Montāžas darbiem un materiālu padošanai līdz darba vietai tiek izmantots autoceltnis LIEBHEER LTM1035-3/4. Salīdzinot celtņu tehniskos rādītājus, saliekamo elementu montāžai vispiemērotākais ir vācu firmas LIEBHEER LTM1035-3/4 tipa autoceltnis (celtspeja-30t, max pacelšanas augstums 24m, max rādiuss - 18m, pārvietošanās ātrums - 80 km/h, riteņu asu skaits - 4). Autoceltnis ir ļoti piemērots šī objekta būvniecībā, jo tam ir lielākas manevrēšanas spējas, un lielāks pārvietošanās ātrums. Šāda tipa celtni izdevīgi izmantot vietās, kur saliekamās konstrukcijas montējamas lielā platībā, kā tas ir šajā gadījumā.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties