Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:799207
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Būvmateriālu galvenās īpašības:fizikālās īpašības; Raksturo materiālu fizikālo stāvokli (blīvums, porainība) vai to attieksmi pret dažādiem fizikāliem procesiem (ūdens iedarbību, siltumcaurlaidību, sasaldēšanu u.taml.). Fizikālās īpašības ir īpašības, kas raksturo vielas pārvērtības, nemainot materiāla ķīmisko uzbūvi.- mehāniskās īpašības;Raksturo materiālu spēju pretoties dažādu mehānisku spēku iedarbībai, kuru iedarbības rezultātā materiāls deformējas un pie noteiktas slodzes sabrūk.Mehāniskās izturības īpašības:cietība;triecienstingrība;berze;dilstamība.Mehānisko izturību iedala:stiprības rādītājos;deformatīvās īpašībās;fizikālās īpašības;Fizikāli - ķīmiskās īpašības:plastiskums;maluma smalkums.- tehnoloģiskās īpašības.Spriegums – fizikāls lielums, kas raksturo iekšējos spēkus, kuri rodas, ja materiāls deformējās ārējo spēku iedarbībā.
2. Īpašības, kuras raksturo materiāla un ūdens savstarpējo iedarbību.ūdensuzsūce;ūdenspiesātinājuma koeficients;ūdens absorbcija;salturība; ūdens atdeve (desorbcija);ūdens caurlaidība;mitruma migrācija;hidrofīlums un fidrohobiskums.
3. Īpašības, kuras raksturo materiāla un temperatūras savstarpējo iedarbību.siltumvadītspēja;siltumietilpība;uguns izturība.
4. Īpašības, kuras raksturo materiāla fizikālo stāvokli.Masa;Molmasa;Vielas blīvums; Materiāla blīvums jeb tilpummasa; Bēruma tilpums;Porainība.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties