Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:728793
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Krim.mekl.teorija
KM daudzi uzskata nevis par zinātni, bet par īpašu mākslu. 20.gadu vidū Krievijā to sauc par „розыскное искусство”. Krim.mekl. kā zinātne ir tiesību zinātnes apakšnozare, kas pēta likumsakarības, pēc kurām veidojas informācijas par gatavojamiem un notikušiem noziegumiem, personām, kas tos izdarījušas, un eventuāliem pierādījumiem, un uz šī pamata izstrādā noziegumu prevencijai, atklāšanai un izmeklēšanai operatīvi nozīmīgas informācijas iegūšanas pasākumus, līdzekļus, paņēmienus un metodes.
Ievads krim.meklēšana ir cieši saistīta ar citiem studiju kursiem. Vispirms tas attiecas uz policijas tiesībām, kas reglamentē visas policijas darba pamatus. Valsts un tiesību vēsture arī pieskaras krim.mekl. vēsturei. Krim.ties. detalizēti analizē NN sastāvu un kvalifikāciju, kā arī tādus institūtus (līdzdalība, NN stadijas), kuriem ir būtiska nozīme krim.mekl. aspektu risināšanā. Labas krim.procesa zināšanas un to normu ievērošana ir viens no krim.mekl. likumības ievērošanas pamatnoteikumiem. Daudzas adm.ties. un policijas admin.darbības un metodes izmanto arī krim.meklēšanā. Protams, visciešāk krim.mekl. saistīta ar kriminālistiku, kuras ietvaros tā veidojās, bet tās izstrādātie tehniskie līdz., taktiskie paņēmieni, NN atklāšanas metodes izmantojami arī krim.mekl.Krim.mekl.profilakse bāzējas uz kriminoloģijas atziņām par NN cēloņiem un apstākļiem, kas tos veicina.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties