Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:126632
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Apple iPod mini ir kompakts MP3 atskaņotājs, kura svars ir 103g un izmēri ir 91x51x13mm, ar 1,67 collu LCD bezkrāsu displeju un 4 GB lielu atmiņas ietilpību. Formāts atbalsta: AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, AIFF, Apple Lossless un WAV mūzikas kompresijas formātus. Mini ir aprīkots ar izvēlnes paliktni. Pleijeris sēvī ietver arī taimeri, modinātāju, plānotāju. Ir iespēja spēlēt arī spēles. Pleijerī ir iespēja ielādēt teksta failus, kā arī ielādēt kontaktu sarakstu no Microsoft Outlook vai Lotus Note programmatūras. Displeja izšķirtspēja ir 138x100 pikseļi, skaņas diapazons: 20-20000 Hz, 20-joslu ekvalaizers. IPod Mini nav nepieciešams lādētājs-tam ir uzlādējams akumulators, kas lādējas brīdī, kad iPod ir pieslēgts datoram. Pie datora to var pieslēgt ar USB vai FireWire savienojumu, komplektā iekļauta arī nepieciešamā programmatūra. Komplektācijā iekļauts iTunes Mac, iTunes Windows (programma, ar kuras palīdzību iespējams ielādēt dziesmas), austiņas, USB kabelis un pleijera jostas stiprināmais.


Šo produktu var uzskatīt par jaunu, jo tas tirgū tika ieviests 2005. gada vasarā. Līdz šim no MP3 atskaņotājiem tas ir pirmais, kam atmiņas glabāšanai nav iebūvēts cietais disks. IPod Mini dziesmu uzglabāšanai ir ievietota NAND zibatmiņas (flash memory) mikroshēma. Līdz šim tirgū nav bijuši līdzīgi MP3 atskaņotāji, jo tiem nav bijis ne displejs ar izvēlni, ne arī pārējās iespējas, ko piedāvā tikai iPod.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties