Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,12 (12%)
Cena ar atlaidi*:
0,87
Pirkt
Identifikators:449307
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gaļas kvalitātes prasības.

Realizācijā nonākušajai gaļai jābūt svaigai, pareizi apstrādātai ar atbilstīgiem nobarojuma kategorijas spiedogiem. Pēc svaiguma gaļu iedala:
Svaiga(atvēsinātā, svaigi sasaldētā, svaigi atlaidinātā);
Šaubīgas(apšaubāmas) kvalitātes;
Bojāta.
Gaļas kvalitāti nosaka gan organoleptiski, gan laboratoriski. Organoleptiski nosaka gaļas ārējo izskatu, gaļas konsistenci, smaržu, zemādas tauku, kaulu smadzeņu, cīpslu stāvokli, izvārītā buljona kvalitāti u. c.
Šaubīgas (apšaubāmas) kvalitātes gaļu realizēt uztura gatavošanas vajadzībām nedrīkst, to ar sanitāro un veterināro dienestu atļauju pēc īpašas apstrādes var lietot rūpnieciskai pārstrādei.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Gaļas kvalitātes prasības”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/449307

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties