Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:611974
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Man šķiet, ka redze ir galvenā no cilvēka maņām, galu galā mēs ar tās palīdzību rodam priekšstatu par visu mums apkārt esošo. Ar redzes palīdzību mēs spējam baudīt skaistas dabas ainavas un mākslas šedevrus, mēs spējam redzēt savus mīļotos cilvēkus un draugus.
Bērnībā acu ārsts vienmēr ļoti priecājās pārbaudot manu redzi, jo tālumā es redzēju ļoti labi. Grūtāk bij tad, kad vaidzēja lasīt vai zīmēt sīkus darbiņus. Dakters lika tad likt brilles, kuras man ļoti nepatika un brīžos, kad neviens mani neuzmanīja tās arī neizmantoju. Pieaugot mana redze nostabilizējās un tālumā vairs tik labi nespēju redzēt, bet līdz ar to arī tuvumā redze uzlabojās.
Pirms kādiem trīz gadiem tētis man nopirka datoru un tad arī sākās nedienas. Es augām dienām mēdzu sēdēt un spēlēt dažādas aizraujošas spēles, bet diemžēl no tā ļoti cieta arī mana redze. Acu ārsts teica, ja tik straujos tempos redze pasliktināšoties nāksies uz visiem laikiem sākt nēsāt brilles. Man nācās izvēlēties – vai labu redzi vai palikt pie ieraduma stundām ilgi sēdēt pie datora. Es izvēlējos par labu redzei. Protams, atdzīšos, man vēl šad tad ļoti patīk pasēdēt tā ilgāk pie datora, pavadot vairākas stundas sēžot internetā un sarakstoties ar veciem draugiem, bet mazās devās arī tas ir vajadzīgs.
Man ļoti patīk skatīties trīsdmensiju attēlus. Tikai paņemot rokā attēliņu es jau redzu kāds brīnums tanī ir paslēpts, pat īpši nepiepūloties un nesasprindzinot redzi. Tas man sanāk ļoti dabīgi un es nespēju saprast kā daži cilvēki var nekā neredzēt šajos interesantajos attēliņos.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties