Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,26 (13%)
Cena ar atlaidi*:
1,73
Pirkt
Identifikators:922772
Vērtējums:
Publicēts: 25.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Arvien biežāk gatavo skābpiena produktu mērces no jogurta, kefīra, biezpiena un krējuma.
Bieži izmanto mērces ar vārītu olu piedevu, bet visplašākais ir majonēžu sortiments, kuru gatavošanai izmanto svaigu olu dzeltenumus, augu eļļas un citronu sulu vai etiķi. Majonēzes mērcēm ir augsta kaloritāte, jo to sastāvā ietilpst liels daudzums augu eļļas.
Svaigu dārzeņu un augļu salātu aizdaru gatavošanai izmanto augu eļļas un visdažādāko aromātisko etiķu maisījumus.
Aukstās uzkodas parasti pasniedz kā apetītes ierosinātāju pirms pusdienām vai kā piedevas pie kokteiļiem. Aukstos ēdienus bieži pasniedz kā pamatēdienu brokastīs vai vakariņās. Aukstos ēdienus un uzkodas gandrīz vienmēr paredz dažādu veidu banketu ēdienkartēs. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Aukstie ēdieni un uzkodas”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/922772

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties