Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Attālināto mācību ietekme uz 12.klases skolēniem Rīgas vidusskolā

     

    Konspekts10 Pedagoģija

5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:345655
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.12.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Tāpat arī, balstoties uz aptaujas datiem, kā tuvākās nākotnes aktualizējamie jautājumi izkristalizējās sadarbība ar saviem kolēģiem mācību procesa plānošanā un īstenošanā( starpdisciplināri projekti) un skolēnu rosināšana attālināto mācību procesā pašiem mācīt vienam otru, kopīgi meklēt atbildes un vērtēt vienam otra darbus (no pieredzes- iesaisti vērtēšanā veiksmīgi var realizēt, izmantojot Google veidlapas, Padlet.com un citas formas)
Protams vienmēr būs kādam problēmas, tie var būt gan skolēni, gan skolotāji, gan vecāki, bet tikai kopā mēs varam palīdzēt, atbalstīt un atrisināt visas problēmas, un tikai ar laiku un pēc kļūdām mēs varēsim uztaisīt ideālo mācības sistēmu.
Var arī secināt ka attālinātu mācību process ietekme dažādi uz dažādiem skolēniem. Kā mēs jau varētu redzēt lielāka daļa velti daudz vairāk laiku uz mācībām nekā klātiene bet bija arī tie kuri velta tikpat daudz vai arī mazāk. Ka arī daži gribētu samazināt slodzi, lai pildīt un nodot visus darbus laikā, jo ka jau bija minēts rezultātu analīzē ka pārsvara skolēni nepaspēj nodot laikā savus darbus.
Manuprāt nav labākas mācības nekā klātiene, jo tā ir komunikācija ne tikai ar saviem klasesbiedriem bet arī ar skolotāju/pasniedzēju, pie ka tu vari vērsties pirms stundas vai pēc stundas, vai arī starpbrīža laika un nevajag gaidīt dažas dienas kamēr skolotājs atbildes uz tavu e-pastu. Ka arī es domāju pašiem skolotājiem/pasnidzējiem arī ir vieglāk mācīt klātiene nekā attālināti.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1389170
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties