Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:347682
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Situācija: Ludis kaitina mazo Anneli.
1.Psiholoģiska situācija, jo Annele jutās sarūgtināta par šādu zēna rīcību, Annele jutās neērti, kad Ludis smējās par viņu.
2.Bija tā diena, kad Anneles ģimenei bija jāpārvācas uz citu mājvietu un Ludis skraidīja iekšā un ārā. Kā ienāca iekšā tā uzreiz devās pie Anneles un jautāja, kas ir viņas vecāki, it kā ar nievājošu attieksmi. Vēl jautāja, kur ir otras pasaules gals, kamēr Annele ar grūtībām atbildē izrunāja grūto ‘’r’’, Ludis gardi smējās. Tas viss no jauna atkārtojās vairākas reizes. Beigās Ludis vēl iedunckāja Anneli, viņa palika mēma. Manuprāt, Ludim tā nevajadzēja darīt, jo Annele jau tāpat jutās dīvaini, jo visa pārvākšanās notika lielā steigā. Viņai vajadzēja kādu, kas viņu nomierinātu un paskaidrotu, kas notiek.
3.Skolotājam šādai situācijai jāpievērš uzmanība un jāmēģina izprast bērns, lai noskaidrotu viņa rīcības iemeslus. Bērniem vispār jāiemāca tas, ka nevajag ņemt pie sirds tās lietas, kuras ir aizvainojošas, ja tās ir nepatiesas. Vismaz tā bērnībā darīju es un man tas palīdzēja tikt galā ar aizvainojumu.
2. Situācija: Annele saprot, ka palikusi viena.
1.Psiholoģiska situācija, kurā ļoti spilgti parādās Anneles pārdzīvojumi, tas mazam bērnam ir ļoti liels pārdzīvojums, kad neredz līdzās savus vecākus.
2.Annele vēl joprojām vēroja, kā pieaugušie skraida pa sētsvidu un pēkšņi viņa ieraudzīja kā visi jau taisās doties ceļā, bet viņa vēl bija istabā. Meitenei satumsa acis, jo viņa ieraudzīja, ka neviena nav blakus un nodomāja, ka viņu ir aizmirsuši.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1121158
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties