- Alus Latvijā. Mīti un patiesības

-
Alus Latvijā. Mīti un patiesības
Vidusskola
Prezentācija14
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
-
Rīsi
Pamatskola
Prezentācija10
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
Augstskola
Prezentācija15
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
- Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā

-
Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā
Augstskola
Prezentācija17
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
Augstskola
Prezentācija11
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
Augstskola
Prezentācija15
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
- Prakse viesnīcā "Kolonna Hotel Rīga"

-
Prakse viesnīcā "Kolonna Hotel Rīga"
Augstskola
Prezentācija12
Tūrisms, viesmīlība
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
Augstskola
Prezentācija15
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
-
Viesnīcas biznesa projekts
Augstskola
Prezentācija38
Ekonomika, Mārketings, reklāma, Tūrisms, viesmīlība
- Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts

-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
Augstskola
Prezentācija11
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
Augstskola
Prezentācija15
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
-
Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde
Augstskola
Prezentācija9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti

-
Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti
Augstskola
Prezentācija40
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
Augstskola
Prezentācija11
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
Augstskola
Prezentācija15
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība