Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:218132
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šāda tipa pētījums tika veikts arī Zviedrijā kravas auto šoferu vidū, kas bija daudz veiksmīgāks, jo viņi bija motivēti ar dažādām veicināšanas balvām, izvēloties veselīgāku ēdienu, protams, ja jau tiek pasniegtas veicināšanas balvas vai tad to var nosaukt par pētījumu, tad jau pētījumā ar jauniešiem varēja darīt tāpat un pētījums būtu devis daudz labākus panākumus.
Šī pētījuma rezultāti ir tikai aptuveni un nav kā priekšstats par visiem pusaudžiem kopumā. Pētījums liecina, ka tikai gadījumos, kad pusaudži mainīja savu pasūtījumu, kopējā pasūtījuma summa mainījās tikai nedaudz uz augšu. Kopumā nodrošinot informāciju par kaloriju un tauku saturu jauniešu izvēli pasūtot ēdienu tas ietekmēja tikai minimāli, tomēr šī informācija būtu jāizveido, jo tā tomēr ietekmē dažu jauniešu izvēli.
Esmu dzirdējusi, ka Latvijā esot arī pieejami ēdināšanas uzņēmumi, kuros ēdienkartēs ir pierakstīts kaloriju daudzums konkrētajam ēdienam, bet, manuprāt, tādu uzņēmumu ir visai maz un uzskatu, ka tam vajadzētu pievērst lielāku uzmanību un ieviest vairāk šāda veida ēdienkartes. Ir ļoti daudz cilvēku, kas arvien vairāk sāk pievērsties veselīgam dzīvesveidam un uzskaita savas kalorijas, kas tiek uzņemtas, tāpēc šāda veida ēdienkartes būtu visai noderīgas cilvēkiem ,kas dienu dienā rūpējās par savu uzturu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1245677
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties