Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:339889
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.08.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Komunikācija ir sarežģīts mijiedarbības process starp cilvēkiem, kas sastāv no informācijas apmaiņas, kā arī partneru uztveres un izpratnes. Komunikācija ir nemainīga cilvēka sociālās dzīves sastāvdaļa, kas ne vienmēr ir pakļauta apzinātai kontrolei. Psiholoģiskās barjeras iemesls var būt sociāli kulturālās atšķirības starp komunikācijas partneriem. Tās var būt sociālas, politiskas, reliģiskas un profesionālas atšķirības, kas izraisa atsevišķu komunikācijas procesā lietoto jēdzienu atšķirīgu interpretāciju. Kā šķērslis var darboties arī pati komunikācijas partnera kā noteiktas profesijas, noteiktas tautības, dzimuma un vecuma cilvēka uztvere.
Spēja komunicēt ir viena no svarīgākajām cilvēka spējām, kas vajadzīga, lai nodrošinātu efektīvu sadzīves norisi ik dienu. Labas komunikācijas prasmes ir teju vai galvenais, lai iegūtu dzīvei vajadzīgo, maksimāli vieglā un vienkāršā veidā, un, jo labāka un spēcīgāka ir komunikācija, jo vieglāk ir panākt sev vēlamo. Katrs cilvēks saskarsmes pieredzes rezultātā ir pamanījis, ka ir cilvēki, ar kuriem kontakts veidojas ļoti viegli un saskarsme izdodas, bet ir cilvēki, kas mūs nesaprot vai negrib saprast, pārprot, savādāk interpretē mūsu vārdus vai vienkārši nevēlas mūs uzklausīt. Saskarsme ir ietekme, bet daudzi no mums nebūt nevēlas tikt ietekmēti.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1392976
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties