Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:139592
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

No šī momenta sākusies jaunā produkta „Mazcenas mobila” izstrāde. Lai daudzi cilvēki varētu sev nopirkt mobilo telefonu, „LMT” uzņēmums izlēma ieviest savu produktu – telefona pirkšana par samazinātām cenām kopā ar tīklas pieslēgumu. Galvenais bija tas, ka vēl 9 gadus atpakaļ katrs cilvēks nevarēja nopirkt telefonu, jo tie maksāja ļoti dārgi, un lai šo problēmu novērstu „LMT” izlēma piedāvāt telefonus, kā saka, uz nomaksu. Civēks maksāja par visu (telefonu un pieslēgumu) piemēram 10 latus un noslēdza ar kompāniju līgumu uz noteiktu laiku. Tas nozīmēja, ka klients nevar atteikties no pakalpojuma tieši šo noteiktu laiku, citādi viņam piemēros lielu soda naudu.
Ieviešanas posms šim pakalpojumam bija veiksmīgs, jo Mazcenas mobilais palīdzēja piesaistīt vēl vairāk klientu. Bet jaunā produkta ieviešanas posmā nevis ir tik labi, jo kādu laiku uzņēmums strādā bez peļņas. Tas notiek, jo uzņēmumam, lai nodrošinātu pietiekamu produkta piedāvājumu, uzreiz jāmaksā saviem piegādātājiem par operatīvu darbu. „LMT” noslēdzot līgumus ar saviem partneriem – telefonu ražotājiem un pārdevējiem (Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, HTC), pasūta kādu telefonu daudzumu pārdošanai saviem potenciāliem klientiem kad uzņēmumam vēl nav nekādu ieņēmumu no jaunā produkta. Tātad veidojas vienīgi izdevumi, kas saistīti arī ar mārketinga pasākumiem. …

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1228901
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties