Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:845964
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tieši šodien bija iznākusi jaunākā filma par robotiem, kas tik ļoti patika Kārlim, bet nepatika viņa draudzenei Lienei. Kārlis bija tik ļoti sapriecājies par šo filmu, ka uzreiz, nepadomājot, nopirka divas biļetes – vienu viņam, bet otru savai draudzenei Lienei, pat neiedomājoties par to, ka tas viņai varētu nepatikt vai viņai varētu būt citi vakara plāni. Pasakot par kinoteātra apmeklējumu, Liene jautāja Kārlim: „Vai tu zini, ka man šādas filmas nepatīk un es uz tāda žanra filmām vispār neeju?” Kārlis noteica: „Tomēr man tādas patīk. Ja tu mani labāk pazītu, tad zinātu.” Lienei šīs attiecības bija svarīgas un ne jau filmas dēļ viņa tagad uzsāks konfliktu, tādēļ, lai viens ar otru tālāk nestrīdētos, viņa beigās apstiprināja, ka tomēr uz šo filmu dosies, kaut sajūsmu tas viņā neaizraisa. Rezultātā meitene pielāgojās puisim, lai nesabojātu attiecības ar viņu. Tomēr, lai šāda situācija nebūtu izveidojusies, Kārlis pirms biļešu iegādes varēja veikt pārrunas ar Lieni vai viņa būtu ar mieru doties uz filmu vai viņam tomēr labāk meklēt kompāniju draugu lokā.
„No visa iepriekš teiktā var secināt, ka konflikti ir neatņemama mūsu ikdienas dzīves sastāvdaļa. Tomēr ne vienmēr tos var un vajag vērtēt pēc tradicionālās izpratnes, kur acis šķiļ zibeņus, mute atrod smagākos vārdus un žestikulācija met lokus tikai dažus centimetrus no oponenta figūras.”7

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties