Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:326517
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmums, neskatoties uz savu cilvēcību, neļaus konkurentiem apiet to, tāpēc konkurence un tirgus ambīcijas uzņēmums vērtē tik pat augsti kā cilvēkspējas. Pēdējais trijstūris ir zaļā krāsā, kas attēlo uzņēmuma zaļo domāšanu. Uzņēmums tikpat stipri arī vērtē dabas draudzīgumu, ražojot produkciju bioloģiskajā veidā, cenšoties samazināt ražošanas procesā veidotus piesārņojumus. Ir svarīgi minēt, ka trijstūri savā starpā krustojas, veidojot citas krāsas. Šeit uzņēmums ietvēra divas domas – printējot izstrādājumus uzņēmums var panākt jaunus atrisinājumus, idejas, kas rodas tieši darba procesā pielietojot patērētāju vēlmes un uzņēmuma vīziju, kā arī to, ka uzņēmuma darbinieki tikai palielina uzņēmuma ambīcijas, jo krāsa ir tumši sarkana, bet ambīcijas un dabas draudzīgums veido tumšāko krāsu, kas norāda uz uzņēmuma profesionalitāti un reprezentativitāti, kas arī sakrīt ar uzņēmuma nosaukuma krāsu, ar kuru uzņēmums rada drošības sajūtu par to, ka uzņēmuma produkcija būs kvalitatīva un ar augstiem standartiem. Fonta izvēle tika izvēlēta mūsdienu stilā – viegli uztverams, oficiāls, bet svaigs stils, kas norāda, ka uzņēmuma vīzija ir tagadnes vērtības ar ieskatu uz nākotnes prasībām.
Komunikācijas kodi ir liela pasaule, kurā tiek paslēptas mazās un ikdienas lietās, kuru dekodēšana var pateikt ļoti daudz par uzņēmumu un to vērtībām. Tomēr sakarā ar to, ka šie kodi mūsdienu pasaulē tiek lietoti pārāk daudz, tie tiek uzsvērti kā informatīvie atkritumi, kuri nenes nekādu informatīvo labumu kā uzņēmuma atpazīšanu, kas ir vēlama rezultāta no uzņēmumu puses sasniegums, tomēr nākotnē, kad uzņēmumu skaits kļūs pārāk liels, cilvēks atsāksies no tādas liela skaita nelietderīgas informācijas glabāšanas mūsu atmiņā, ignorējot tos.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties