Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:672790
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Uzņēmuma īss apraksts    3
  Uzņēmumā izmantotās datortehnikas apraksts    3
  Uzņēmumā izmantoto datorprogrammu apraksts    4
  Datortīkla īss apraksts    4
  Cik darbinieki nodrošina IT darbu, kādas ir viņu funkcijas    5
  Internets    5
  Uzņēmuma mājas lapas analīze    6
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma mājas lapas analīze
7.1. LNB mājas lapā www.lnb.lv var atrast par LNB darbības jomām, norādes uz elektronisko katalogu, informāciju izdevējiem, lasītājiem, par LNB projektiem. Informācija ir sadalīta pa blokiem. Kā arī ir galvenās sadaļas, atsauces uz elektronisko katalogu, norādes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, kā arī ar jaunākajiem projektiem, kuri saistīti ar jaunās ēkas Gaismas Pils būvniecību. Katrā sadaļa ir sadalīta sīkāk apakšnodaļās. Protams, ir arī meklētājs un mājas lapa ir arī tulkota angļu valodā.
Tā kā mājas lapā ir ļoti pārskatāms informācijas izkārtojums, tad nepieciešamo informāciju ir diezgan viegli atrast( turklāt- katram interesentam- vai nu lasītājam, vai bibliotekāram, vai arī izdevējam).

Lapas karte ( Navigācijas shēma)
LNB mājas lapā var atrast informāciju :
SĀKUMLAPA: Aktualitātes, Izstādes, Presei, Iepirkumi, Vakances, Kontaktinformācija, Saites, Ierosinājumi, Uzzini vairāk par jauno LNB, Atbalsti LNB krājumu.
PAR LNB: Vēsture, galvenie rādītāji, Budžets, struktūra, Normatīvie dokumenti, Projekti, Krājumi, Izstādes un publicitāte, Starptautiskā sadarbība, Pētniecība, Restaurācija un digitalizācija, LNB Zinātniskie raksti.
LASĪTĀJIEM: Kā kļūt par LNB lasītāju, Lasītavas, Darbalaiki, Katalogi un datubāzes, Digitālā bibliotēka, Pakalpojumi, Maksas pakalpojumi, Nozaru ceļvedis, Jaunieguvumi LNB krājumā, Izstādes un pasākumi, Jautā bibliotekāram, Biežāk uzdotie jautājumi, Bibliotēkas izmantošanas noteikumi
IZDEVĒJIEM: ISBN ( ISBN aģentūra, Vadlīnijas 13 ciparu ISB numuru ieviešanai, Noderīgi informācijas avoti, ISBN rokasgrāmata), ISMN, ISSN, Index Translationum, Izdevējdarbības statistika, Izdevumu noformēšana, Jaunākās grāmatas, Latvijas elektronisko publikāciju krājuma attīstības vadlīnijas, Maksas pakalpojumu cenrādis, Obligātais eksemplārs, UDK, Likuma „Par pievienotās vērtības nodokli” normu piemērošanas kārtība, Noteikumi par izdevējdarbības valsts statistikas pārskata veidlapas paraugu un pārskata iesniegšanas un aizpildīšanas kārtību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties