Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:857357
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kā arī, manuprāt, maz tiek runāts ar sabiedrību par kinoloģiju, kinologu pienākumiem un tieši konkrēti par kinologu suni, kā tas tiek trenēts un cik nopietni tam visam tiek pieiets, jo suns ir ļoti nopietna un vajadzīga policijas dienesta veidota struktūrvienība. Ir diezgan maz pieejama informācija par to, kā arī lielāka daļā informācija būs konfidenciāla, kura nevar tikt izspausta par to kā tiek trenēti dienesta suņi, bet tas ir tikai pašsaprotami, ka veidosies tādi mīti un nepatiesi apglavojumi, jo ir neticami, ka suns var atrisināt daudz noziedzīgus nodarījumus tīri izmantojot savu ožu, kurus cilvēkam nebūtu tik viegli atrisināt un vajadzētu izmantot daudz vairāk laika.
Lielākā patiesība par kinoloģijas suņiem ir tāda, ka viņiem pēc apmācībām ir ļoti daudz priekšrocību, tiem ir augsta mobilitātes spēja, nozīmīga preventa loma pārkāpumu novēršanā, psiholoģiskais efekts, spēja fiziski aizsargāties pret uzbrukumu, salīdzinoši vienkārša darba spēju uzturēšana. Latvijā tā ir ļoti veiksmīga specializācijas nozare un ir gūti dažādi panākumi un suņi ir ļoti profesionāli sagatavoti, lai spētu atrisināt jebkādu pārkāpumus valstī, kā arī suņi ir labi sagatavoti personu meklēšana, kas ir sekmējies ar veiksmīgiem rezultātiem. Uzskatu, ka tādi mīti par suņiem būs vēl un īsti jau nekur nepazudīs, domāju vairāk ir jainformē sabiedrība par kinoloģijas darbu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties