Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:440048
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šādas sabiedrības rašanos lielā mērā ir ietekmējusi tehnoloģiju attīstība un pieejamība, kas ir samazinājusi nepieciešamību zināt lielāko daļu informācijas no galvas un palielinājusi iespēju informāciju apkopot un analizēt, tādējādi ļaujot labāk izprast saistības starp dažādām parādībām un to nozīmi. Tehnoloģiju attīstība ir radījusi vidi, kurā liela nozīme ir zinātniekiem un, līdz ar to arī izglītībai . Šajā ziņā pilnīgi atšķirīgs ir industriālais laikmets, kurā tehnoloģiju mērķis bija ražošana nevis informācijas meklēšana un uzglabašana un kurā sabiedrības informētībai nebija lielas nozīmes.
Gan industriālajā, gan post-industriālajā laikmetā notiek urbanizācija un lielu lomu spēlē tehnologijas, tomēr to pielietojums ir atšķirīgs, un katrā laikmetā uzsvars tiek likts uz dažādām lietām – ja industriālajā laikmetā svarīga bija ražošana, tad post-industriālajā laikmetā svarīga ir informācija, un darbs no fiziska ir kļuvis par garīgu. Industriālais laikmets ir pakāpiens ceļā uz post-industriālo laikmetu, jo tas tika galā ar problēmām ražošanas sfērā un ļāva post-industriālajam laikmetam pievērsties citu problēmu risināšanai. Lai gan šie abi tehnologiju laikmeti ir ļoti atšķirīgi, tie ir savā starpā cieši saistīti un ir daļa no tā, kā attīstās sabiedrība un tās vajadzības.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1367976
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties