Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:804691
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.11.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Skaņa tika izmantota lieliski, lai pastiprinātu asuma sajūtu, manuprāt, šajos gados liela popularitāte bija šāvieniem, tāpēc visi tā laika režisori mēģināja to izmantot pilnīgi visur, kas arī attiecas uz Kapru. Fragmentā, kur Mērija satiekas ar Džordžu, Mērija uzliek plati, un pēkšņi parādās mūzika, bet pēc sarunas ar Džordžu, viņa burtiski sadauza šo plati, kad mūzika arī pārstāj skanēt, manuprāt, tas liecina par to, ka tad vēl neierakstīja mūziku, bet gan mūzika tika uzfilmēta kopā ar visu filmu. Pameklējot informāciju par mūziku, kura pārsvarā skanēja šajā filmā, izrādījās, ka to visu komponēja D.Tiomkins, kurš četras reizes bija apbalvots ar Oskara prēmiju.
Aktiermāksla, kostīmi un dekorācijas pilnība attainoja filmā piedāvāto laiku. Mazas manipulācijas ar laiku filmas sākumā, skaidri parādīja un palīdzēja saprast, ko režisors mēģina pateikt savam skatītājam, kā arī lineāra darbība tālāk padarīja visu vēl skaidrāku. Parasti lēkāšana no pagātnes uz nākotni un otrādāk, sarežģī visu, kas nenotika šeit. Mūsdienās, filmas bieži vien filmē tā, lai filmas beigas īsti nebūtu skaidras, tad skatītājs piedomā beigas pats, lai nebūtu tik pasīvs, vai tas nozīmē, ka sekos otrā daļa, taču šajā filmā sākumā bija problēma, kura līdz filmas beigām jāatrisina, kas tika panākts. Kā arī izsekot līdzi notikumiem bija diezgan viegli, laikam, tas arī palīdzēja visu laiku koncentrēties un vletīt visu uzmanību filmai. Tā ir ļoti ģimeniska filma, kuru es labprāt skatītots Ziemassvētkos kopā ar savu ģimeni, jo šī filma parāda mums, cik svarīga ir mūsu ģimene un ne par kādu naudu to nopirkt nav iespējams. Lai arī viss beidzās labi, pat vairāk nekā labi, es vēl divdesmit minūtes nevarēju attiet no emociju plūsmas, kas mani apņēma. Neaprakstāmi daudz pozitīvu emociju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties