Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:563183
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Ja iemesls bijis tas , ka uzņēmuma kolektīvām nepatika savs iepriekšējais vadītājs un viņi nevarēja to pieņemt, tad pašreizējam vadītājam pirms viņš ierodas darbā pirmo reizi vajadzētu ļoti sagatavoties, lai viņš būtu lietas kursā par pastāvošo situāciju uzņēmumā un ātri spētu pielāgoties tam, lai spētu veikt visas kvalitatīva uzņēmuma vadītāja funkcijas. Ierodoties uzņēmumā vajadzētu izveidot sanāksmi un iepazīties ar uzņēmuma darbiniekiem. Izskaidrot kāda būs viņa stratēģija, kādu vadīšanas stilu viņš izmanto un kādi būtu uzņēmuma mērķi, ko viņš un firma vēlētos sasniegt.
Pirmajā nedēļā jāiepazīst darbinieki tuvāk. Jāparāda savs tēls un ka viņš ir galvenais firmā. Jāiepazīstas tuvāk ar iepriekšējo uzņēmuma stratēģiju, mērķiem. Jāatrod iemesls kādēļ tieši iepriekšējais uzņēmuma vadītājs pameta firmu.
Pirmajā mēnesi vajadzētu jau sākt saprast par katru darbinieku atsevišķi. Var jau izveidot secinājumus par paveikto, un var sākt meklēt kļūdas, un labot tās. Pēc secinājumu izdarīšanas var redzēt jau to vai uzņēmums pilnveidojās ar jauna vadītāju palīdzību vai nē.
Pirmā gada beigās jau var apkopot rezultātus, kuri var sniegt informāciju par to, vai uzņēmuma vadītāja nomaiņa ir palīdzējusi uzņēmumam attīstīties. Uzņēmuma vadītājs jau ir iepazinis darbiniekus un izveidojis tuvākas attiecības ar viņiem. Tādejādi uzzinājis par katru darbinieku kāds viņš ir pēc temperamenta un kā ar kāda vadīšanas stratēģija jāpielieto ar katru darbinieku atsevišķi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1311782
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties