Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:619023
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Darba dienas vakaros pa TV5 rāda „Dāvida šovu”. Kā liecina TNS Latvia dati, pirmajā mēnesī jauno šovu noskatījušies jau vairāk nekā 650 000 skatītāju visā Latvijā, bet Rīgā vairāk nekā 300 000 skatītāju, no tiem 66% sieviešu, bet 34% vīriešu. Dāvida šova kopējā skatītāju auditorija ir pārspējusi populāros TV3 sarunu šovus „Aina” un „Logi”.
Par „Dāvida šovu” īpaši pozitīvi izteikties nevar. Piemēram, diskusijā Dāvids pārāk bieži pārtrauc runātāju, tādēļ lieta netiek īsti izrunāta, un visa tā runāšana ir ap tēmu nevis par pašu tēmu. Ne jau tas, ka Dāvids ir jucis un tāds mazliet jocīgs, bet gan tie dalībnieki ir dīvaini. Ne velti viņš cenšas no viesiem izspiest kādu reālu būtību, faktu vai analīzi no dzīves, par dzīvi utml. Dāvids it kā to prot, jo ir jāmāk šādi manipulēt ar cilvēkiem, kuriem bieži vien, brīžiem, pat nav vairs ko teikt, viņš nezina nedz jēgu, nedz atbildi uz jautājuma, tur arī rodas tas interesantākais raidījuma pavērsiens.
Dāvida šovam ir ir agresīvs, atkailināts stils.Bet šovs pats par sevi ir prasts un sekls.
Bet laikam jau viss ģeniālais ir vienkāršs. Vienmēr ir bijuši šie konservatīvie tipiņi, kas noliedz visu jauno, bet pasaule iet uz priekšu, un drīz tādi šovi kā Dāvida šovs, būs pilnīgi normāli, jo ētikas normas aizvien paplašinās, ko nav iespējams novērst. Lai gan tomēr uzskatu, ka ētika nav kā tāda elastīga zeķe, ko, ja grib, tad var pastiept, kā grib. Ir cilvēcīgo attiecību kultūra, kas, ja dzīvojam cilvēku sabiedrībā, atvieglo un padara patīkamu komunikāciju. Un nav tāda iemesla, kas attaisnotu rupju ņirgāšanos par cilvēkiem, pat, ja viņi ir savādāki. Un ne jau Dāvids ir tas, kas simbolizē drosmi un uzdrošināšanos. Tieši otrādi, viņš man atgādina šakāli, kas uzbrūk vājajiem un neaizsargātajiem tādejādi it kā demonstrējot savu izcilo drosmi.
Kāpēc Dāvida šovā aktuāla tēma ir pavērsta uz seksu? Jo tā ir ļoti kutelīga un interesanta tēma, tādēļ arī viņu daudzi skatās, jo ir cilvēki, kuriem šis raidījums liek par ko pārdomāt un saprast.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties