Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
21,48
Ietaupījums:
3,01 (14%)
Cena ar atlaidi*:
18,47
Pirkt
Identifikators:478286
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.08.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 24 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Bakalaura darbs    1
  Anotācija    4
  Annotation    5
  Ievads    6
1.  Uzņēmuma sertifikācijas process Latvijā    9
1.1.  Kvalitātes nodrošināšanas nacionālā programma, tās attīstība un rezultāti Latvijā    9
1.2.  Kvalitātes standartu/modeļu analīze    13
1.2.1.  ISO 900    13
1.2.2.  ISO 14000    15
1.2.3.  OHSAS 18000    17
1.2.4.  Visaptveroša kvalitātes vadība – TQM    19
1.2.5.  Integrēta vadības sistēma    21
1.2.6.  HACCP sistēma    23
2.  Kvalitātes pārvaldības sistēmas stratēģija    26
2.1.  Vadības atbildība    26
2.2.  Resursu, procesu pārvaldība un klientu prasību noteikšana    27
2.3.  Cilvēkresursu vadība un personāla motivācija    30
2.4.  Kompetenču modelis    36
2.5.  Darba drošības vadība    38
2.6.  Izcilas uzņēmējdarbības modeļa būtība un darbība    40
3.  Riska faktoru analīze    50
4.  Kvalitātes vadības sistēmu programmatūras izstrāde Rīgas Piena Kombinātā    56
4.1.  Bezpapīru ISO sistēma – digitālā interaktīvā vadības sistēma    56
4.2.  Informācijas sistēmu riska analīze    57
5.  Rīgas Piena Kombināta attīstības gaita un kvalitātes vadības sistēma    61
5.1.  Uzņēmuma īsa vēsture    61
5.2.  A/S “Rīgas piena kombināts” produkcija un tās kvalitāte    62
5.3.  A/S”Rīgas piena kombināts” vadības struktūra    64
  VADĪBAS    65
5.4.  Kvalitātes vadības nepieciešamība uzņēmumā    66
  Secinājumi un priekšlikumi    71
  Secinājumi    71
  Priekšlikumi    73
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    76
  Pielikumi    77
Darba fragmentsAizvērt

Bakalaura darba tēma ir – kvalitātes vadības sistēmu analīze Latvijā un tās ieviešana Rīgas Piena Kombinātā. Darbā ir apskatīti dažādi ar kvalitātes vadības sistēmu attīstību Latvijā un to ieviešanu uzņēmējdarbībā saistīti jautājumi.
Kvalitātes vadības sistēmas galvenais uzdevums ir nodrošināt klientu prasību izpildi atbilstoši viņu vajadzībām un vēlmēm. Ja klientu prasības nav izpildītas atbilstoši noteiktajām vajadzībām, klientiem var rasties negatīva pieredze. Jāatceras, ka klientiem ir laba atmiņa par piedzīvoto negatīvo pieredzi saskarē ar saviem piegādātājiem. Parasti ir nepieciešams ilgāks laiks, daudz pacietības un lielas pūles, lai mazinātu negatīvās pieredzes ietekmi uz jūsu turpmāko sadarbību. Tāpēc ir būtiski nepārtraukti noteikt un mērīt klientu apmierinātības līmeni par saņemtajiem pakalpojumiem un/ vai produktiem. Standarts skaidri nosaka, ka klients, nevis uzņēmuma vadītājs ir kvalitātes vadības sistēmas sākumpunkts. Augstākā vadība ir atbildīga par atbilstošu resursu (finanšu, cilvēkresursu, tehnisko u.c.) piegādāšanu, lai uzņēmums spētu attīstīt un piegādāt produktus, kas atbildīs klienta prasībām.
Bakalaura darba 1.nodaļā ir aplūkots uzņēmumu sertifikācijas process Latvijā – kvalitātes nodrošināšanas nacionālā programma, tās attīstība un rezultāti valstī, kā arī dažādu kvalitātes standartu/modeļu analīze. Bakalaura darba 2.nodaļā – kvalitātes pārvaldības sistēmas stratēģija – vadības atbildība, resursu un procesu un klientu prasību noteikšana, cilvēkresursu vadība un personāla motivācija, kompetenču modelis, darba drošības vadība un izcilas uzņēmējdarbības modeļa raksturojums un darbība uzņēmējdarbībā. Bakalaura darba 3.nodaļā – riska faktoru analīze. Bakalaura darba 4.nodaļā – Kvalitātes vadības sistēmu programmatūras izstrāde RPK vajadzībām – bezpapīru ISO sistēma un informācijas sistēmu riska analīze. Bakalaura darba 5.nodaļā – RPK attīstības gaita un kvalitātes vadības sistēmas raksturojums un ieviešana uzņēmumā. Uz darbā esošā teorētiskā materiāla bāzes tika izvirzīti secinājumi un priekšlikumi Kvalitātes vadības sistēmas pilnveidošanai uzņēmumā – Rīgas Piena Kombināts. Darba ir latviešu valodā, uz __ lappusēm, satur __ attēlus, __tabulas un __pielikumus. Darbā tika izmantoti __ izmantotās literatūras avoti.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „A/s "Rīgas Piena Kombināts" kvalitātes vadības sistēmas analīze un raksturojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/478286

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties