Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:797857
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmuma apraksts    4
  Produkta raksturojums    5
  Tirgus analīze    6
  Tirgzinības (mārketinga plāns)    7
  Uzņēmuma darbība    10
  Uzņēmuma vadība un nodarbinātās personas    11
  Uzņēmuma organizācijas struktūra    12
  Riska faktoru analīze    13
  Finansu informācija    14
Darba fragmentsAizvērt

1. Kopsavilkums

Skolēnu mācību firma SIA “STILA foto” piedāvā divu formātu kalendārus, plakātus un foto pakalpojumus pēc pieprasījuma. Uzņēmuma “STILA foto” īpašnieki ir Viktors Katkovs, Zane Rubina, Aļona Koriņeva, Gunita Zemīte, Ilze Lazda, Mārtiņš Caune- Zalāns. Skolēnu mācību firma atrodas Pasta ielā 1, Jēkabpilī.
Uzņēmuma pamatkapitāls ir LVL 60,00, ko skaidrā naudā ieguldīs uzņēmuma dibinātāji.
Uzņēmums nodarbosies ar foto pakalpojumiem ,divu veidu kalendārīšu izgatavošanu un plakātu izgatavošanu. Šie pakalpojumi būs pieejami ikvienam, kurš vēlēsies fotografēties, kā arī pasūtīt vai kalendārīti vai plakātu ar savu izvēlēto foto.
Mūsu pakalpojumu priekšrocība ir tā, ka foto, kalendārītis vai plakāts tiks izgatavots diezgan īsā laika periodā, salīdzinot ar konkurentiem. Fotogrāfijas kvalitāte būs diezgan augstā līmenī, izmantojot «dzīvās» krāsas (spilgtas, kontrastainas). Kalendārīša priekšrocība ir tā, ka tai ir trejāda nozīme—tas var kalpot kā tikai kalendārs, kurš norāda dienas, datumus, kā arī kā neliela fotogrāfija, un kā universāls kalendārītis ar izvēlēto fotogrāfiju.
Veiktās aptaujas potenciālo pircēju vidū liecina, ka galvenie šo pakalpojumu pircēji būs skolēni un studenti līdz 25 gadiem, kā arī citi pircēji bez vecuma ierobežojumiem.
Plānojam, ka, lai piesaistītu pēc iespējas vairāk klientu, ļoti nopietni pievērsīsimies reklāmas darbam pēc iespējas plašākā mērogā, kā arī rīkosim dažādas svētku atlaides foto pakalpojumiem un piedāvātajiem kalendārīšiem un plakātiem, piemēram, Ziemassvētkos—Ziemassvētku atlaides, Valentīndienā — Valentīndienas atlaides. Darbības uzsākšanai būs nepieciešams apmēram LVL 20,00 līdz LVL 30,00. Šajā summā ietilpst viss, kas nepieciešams, lai izveidotu pircējam paraugu fotogrāfiju, kalendārīti un plakātu, kā arī to laminētu. Līdzekļi kalendāru un plakātu izgatavošanai tiks ņemti no pamatkapitāla.
Mēs plānojam, ka SMF SIA «STILA foto» būs konkurētspējīgs uzņēmums, jo mēs piedāvāsim foto pakalpojumus par nedaudz zemākām cenām nekā konkurentiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1194821
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties